DWST1-75659

Зарядний пристрій-радіоприймач DWST1-75659 AM/FM DeWALT (DWST1-75659)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: DeWALT; Код товару: DWST1-75659; Стан: Новий; Комплектація акумулятора для електроінструменту: без аккумуляторной батареи; Тип пристрою: зарядное устройство-радиоприемник; Комплектація зарядного пристрою: без акумуляторної батареї; Мінімальна напруга зарядного пристрою (В): 14,4; Напруга максимальна зарядного пристрою (В): 18; Тип акумуляторів, що заряджаються: Li-Ion; Час зарядки (хв): 60
Код товаруDWST1-75659 БрендDeWALT Комплектація акумулятора для електроінструментубез аккумуляторной батареи Тип пристроюзарядное устройство-радиоприемник Комплектація зарядного пристроюбез акумуляторної батареї Мінімальна напруга зарядного пристрою (В)14,4 Напруга максимальна зарядного пристрою (В)18 Тип акумуляторів, що заряджаютьсяLi-Ion Час зарядки (хв)60

Характеристики Зарядний пристрій-радіоприймач DWST1-75659 AM/FM DeWALT (DWST1-75659)

Бренд
Код товару
DWST1-75659
Стан
Новий
Акумулятори для електроінструменту
Комплектація акумулятора для електроінструменту
без аккумуляторной батареи
Тип пристрою
зарядное устройство-радиоприемник
Зарядний пристрій
Комплектація зарядного пристрою
  • без акумуляторної батареї
Мінімальна напруга зарядного пристрою (В)
14,4
Напруга максимальна зарядного пристрою (В)
18
Тип акумуляторів, що заряджаються
  • Li-Ion
Час зарядки (хв)
60
Знайти схожі

Опис Зарядний пристрій-радіоприймач DWST1-75659 AM/FM DeWALT (DWST1-75659)

Зарядний пристрій-радіоприймач DWST1-75659 AM/FM DeWALT (DWST1-75659) - це електронний пристрій, який поєднує в собі зарядний пристрій і радіоприймач. Він призначений для зарядки акумуляторних батарей DeWALT і одночасного прослуховування радіостанцій у форматі AM та FM.
Цей пристрій має компактний і міцний корпус, що забезпечує його довговічність і захист від пошкоджень. Він також має вбудований дисплей і кнопки управління, що дозволяють легко налаштувати радіостанцію і регулювати гучність звуку.

DWST1-75659 AM/FM DeWALT підтримує якісний прийом радіосигналу і має добре звучання з високою якістю звуку. Він також може працювати в режимі підключення до зовнішнього аудіопристрою через AUX-вхід.

Зарядний пристрій-радіоприймач DWST1-75659 AM/FM DeWALT є ідеальним варіантом для тих, хто шукає універсальний пристрій для зарядки акумуляторів і одночасного прослуховування радіо. Він зручний у використанні і може стати незамінним помічником в будь-якому майстерні або на будівництві.
Зарядний пристрій-радіоприймач DWST1-75659 AM/FM DeWALT (DWST1-75659) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 24999 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Зарядні пристрої для електроінструменту или другие товары от производителя DeWALT из широкого ассортимента продукции. Зарядні пристрої для електроінструменту доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті