STHT0-62629

Викрутка-тримач з прецизійними насадками STANLEY SL та PH, у футлярі, 9 шт (STHT0-62629)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-62629; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-62629 БрендStanley Діелектричне покриття викруткині Тип наконечника викруткиSL1,2, SL1,8, SL2, SL1,5, SL2,5, SL1 Ударна викруткані Форма ручки викруткиПряма

Характеристики Викрутка-тримач з прецизійними насадками STANLEY SL та PH, у футлярі, 9 шт (STHT0-62629)

Бренд
Stanley
Код товару
STHT0-62629
Стан
Новий
Викрутки
Діелектричне покриття викрутки
ні
Тип наконечника викрутки
  • SL1 ,
  • SL1,2 ,
  • SL1,5 ,
  • SL1,8 ,
  • SL2 ,
  • SL2,5
Ударна викрутка
ні
Форма ручки викрутки
Пряма
Знайти схожі

Опис Викрутка-тримач з прецизійними насадками STANLEY SL та PH, у футлярі, 9 шт (STHT0-62629)

Викрутка-тримач з прецизійними насадками STANLEY SL та PH, у футлярі, 9 шт (STHT0-62629) - це комплект викрутки з різними насадками, призначений для роботи зі зручністю і прецизією.
Комплект включає в себе викрутку-тримач з зручною ручкою, яка забезпечує комфорт при роботі. Також в комплекті є 9 насадок з різними розмірами і типами кріплення.

Насадки включають в себе насадки зі звичайним кріпленням SL (прямий паз) і PH (хрестоподібний паз). Це дозволяє вам використовувати цей комплект для роботи з різними типами гвинтів і шурупів.

Всі насадки зберігаються в зручному футлярі, що дозволяє легко зберігати і транспортувати їх. Цей футляр також допомагає уникнути втрати або пошкодження насадок.

Викрутка-тримач з прецизійними насадками STANLEY SL та PH, у футлярі, 9 шт (STHT0-62629) є ідеальним комплектом для будь-якої роботи, яка вимагає точності і прецизії. Вона є надійним і зручним інструментом, який допоможе вам виконати вашу роботу швидко і ефективно.
Викрутка-тримач з прецизійними насадками STANLEY SL та PH, у футлярі, 9 шт (STHT0-62629) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1548 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Викрутки или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Викрутки доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті