64660

Викрутка реверсивна VOREL тріскачка, 21 насадки, адаптер, тримач, кейс. набір 36 од. (VO-64660)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код товару: VO-64660
Код товаруVO-64660 БрендVorel Діелектричне покриття викруткині Тип наконечника викруткиPz, Torx, SL, Hex, Ph Ударна викруткані Форма ручки викруткиПряма

Характеристики Викрутка реверсивна VOREL тріскачка, 21 насадки, адаптер, тримач, кейс. набір 36 од. (VO-64660)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-64660
Стан
Новий
Викрутки
Діелектричне покриття викрутки
ні
Тип наконечника викрутки
  • Hex ,
  • Ph ,
  • Pz ,
  • SL ,
  • Torx
Ударна викрутка
ні
Форма ручки викрутки
Пряма
Знайти схожі

Опис Викрутка реверсивна VOREL тріскачка, 21 насадки, адаптер, тримач, кейс. набір 36 од. (VO-64660)

Викрутка реверсивна VOREL тріскачка є набором, який містить 36 одиниць. В набор входять наступні елементи:
1. Викрутка реверсивна тріскачка VOREL - основний інструмент, який може використовуватися для відкручування і закручування гвинтів і шурупів.

2. 21 насадки - це набір різних насадок, які можуть бути використані для різних типів гвинтів і шурупів. Насадки можуть мати різні форми і розміри, що дозволяє використовувати їх для різних завдань.

3. Адаптер - це елемент, який дозволяє підключити насадки до тріскачки. Він забезпечує правильне і надійне з'єднання між тріскачкою і насадками.

4. Тримач - це елемент, який допомагає зберігати насадки в одному місці. Він забезпечує зручний доступ до насадок і запобігає їх втраті або пошкодженню.

5. Кейс - це спеціальний пластиковий контейнер, в якому можна зберігати всі компоненти набору. Кейс забезпечує зручний транспорт і зберігання набору, а також захищає його від пошкоджень.

Набір 36 одиниць (VO-64660) містить всі необхідні елементи для використання викрутки реверсивної VOREL тріскачки і забезпечує зручність і надійність при роботі з гвинтами і шурупами.
Викрутка реверсивна VOREL тріскачка, 21 насадки, адаптер, тримач, кейс. набір 36 од. (VO-64660) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 465 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Викрутки или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Викрутки доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті