09371

Валик у зборі малярський VOREL L = 7 x 3,5 см, тримач 6 мм, поролоновий (VO-9371)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083093715; Код товару: 09371; Стан: Новий; Бюгель валика (мм): 6; Діаметр валика (мм): 35; Довжина валика (мм): 70; Застосування валика: Акрилові лаки, Бейці та блакиті, Грунтовка, Емульсійні фарби, Лаки на основі розчинників; Матеріал шубки валика (мм): Поролон; Тип валика: Валик із ручкою
Код товару09371 БрендVorel Бюгель валика (мм)6 Діаметр валика (мм)35 Довжина валика (мм)70 Застосування валикаЕмульсійні фарби, Грунтовка, Лаки на основі розчинників, Акрилові лаки, Бейці та блакиті Матеріал шубки валика (мм)Поролон Тип валикаВалик із ручкою

Характеристики Валик у зборі малярський VOREL L = 7 x 3,5 см, тримач 6 мм, поролоновий (VO-9371)

Бренд
Код EAN
5906083093715
Код товару
09371
Стан
Новий
Валики та ролики малярні
Бюгель валика (мм)
Діаметр валика (мм)
Довжина валика (мм)
Застосування валика
Матеріал шубки валика (мм)
Тип валика
Знайти схожі

Опис Валик у зборі малярський VOREL L = 7 x 3,5 см, тримач 6 мм, поролоновий (VO-9371)

Валик малярський VOREL моделі VO-9371 має такі характеристики:- Довжина валика: 7 см
- Ширина валика: 3,5 см
- Тримач валика: 6 мм
- Валик виготовлений з поролону.

Цей валик ідеально підходить для роботи з фарбами та лаками, дозволяє отримати рівномірне нанесення фарби на поверхню. Завдяки своїм розмірам і тримачу, валик зручно тримати в руках і комфортно працювати. Він також дуже легкий і має довгий термін служби.

Цей валик можна використовувати як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Він підходить для розфарбовування стін, стель, дерев'яних та металевих поверхонь.

VOREL - це відомий виробник якісних і надійних інструментів для будівництва та ремонту. їх продукція відповідає високим стандартам якості і добре зарекомендувала себе на ринку.
Валик у зборі малярський VOREL L = 7 x 3,5 см, тримач 6 мм, поролоновий (VO-9371) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 49 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Малярний інструмент или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Малярний інструмент доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті