2608596392

Гвинтове свердло для деревини із зенкером 5 мм BOSCH

Зв'яжіться про ціну
Знижки на приладдя BOSCH
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Bosch; Код товару: 2608596392; Стан: Новий; Зовнішній діаметр свердла по дереву (мм): 5; Тип свердл по дереву: Свердло по дереву спіральне; Тип хвостовика свердла по дереву: Циліндричний
Код товару2608596392 БрендBosch Зовнішній діаметр свердла по дереву (мм)5 Тип свердл по деревуСвердло по дереву спіральне Тип хвостовика свердла по деревуЦиліндричний

Характеристики Гвинтове свердло для деревини із зенкером 5 мм BOSCH

Бренд
Код товару
2608596392
Стан
Новий
Свердла по дереву
Зовнішній діаметр свердла по дереву (мм)
Тип свердл по дереву
Тип хвостовика свердла по дереву
Знайти схожі

Опис Гвинтове свердло для деревини із зенкером 5 мм BOSCH

Гвинтове свердло для деревини із зенкером 5 мм BOSCH - це інструмент, призначений для свердління отворів у деревині та зенкерування їх днища. Виробником є компанія BOSCH, яка відома своїми високоякісними інструментами.
Це свердло має діаметр 5 мм і виготовлене з високоякісної сталі, що забезпечує тривалу службу і точність свердління. Зенкер на кінці свердла допомагає зенкерувати дно отвору, що дозволяє закріпляти гвинти або шурупи глибоко в матеріалі.

Цей інструмент дуже зручний у використанні, має невелику вагу і добре заточений, що дозволяє швидко та легко свердлити отвори. Він підходить для роботи з різними видами деревини, включаючи м'яку і тверду деревину.

Гвинтове свердло для деревини із зенкером 5 мм BOSCH є надійним інструментом, який чудово підійде як для професійного використання, так і для використання в побуті. Воно може бути використане для свердління отворів у меблях, дерев'яних конструкціях, підлогах та інших дерев'яних виробах.
Гвинтове свердло для деревини із зенкером 5 мм BOSCH купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Свердла | Свердла по дереву или другие товары от производителя Bosch из широкого ассортимента продукции. Свердла | Свердла по дереву доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті