Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 49 мм BOSCH

2607001577
Знижки на приладдя BOSCH
До завершення акції залишилось:
Бренд: Bosch
Код товару2607001577 БрендBosch
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі

Характеристики Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 49 мм BOSCH

Бренд
Bosch
Код товару
2607001577
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 49 мм BOSCH

Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 49 мм від компанії BOSCH є високоякісним інструментом для роботи з винтами з прямокутним хрестоподібним головками (тип PZ). Вона має довжину 49 мм і розмір PZ 2, що робить її ідеальною для роботи з великою кількістю винтів з цим розміром головки.
Насадка виготовлена з високоякісної сталі, що забезпечує її міцність і довговічність. Вона також має спеціальне покриття, яке зменшує тертя і забезпечує кращу фіксацію винта.

Ця насадка підходить для використання з будь-якими електроінструментами або ручними гайковертами, які мають підходящий патрон для насадок. Вона легко встановлюється і знімається з інструменту, що забезпечує зручну заміну насадки.

Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 49 мм BOSCH є незамінним інструментом для будівельних і ремонтних робіт, де потрібно загвинчувати багато винтів з прямокутним хрестоподібним головками. Вона забезпечує швидку і точну роботу, а також довговічність і надійність.
Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 49 мм BOSCH купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 71 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Біти для шуруповерта или другие товары от производителя Bosch из широкого ассортимента продукции. Біти для шуруповерта доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті