Тример бензиновий DT-33 33см3, 1,8 к.с., нероз'ємна штанга, складається з 2 частин Denzel (96222D)

96222D
Зв'яжіться про ціну
Бренд: Denzel; Код товару: 96222D; Стан: Новий; Вага мотокоси (кг): 7; Двигун мотокоси: бензиновий; Макс. число оборотів мотокоси: 9500; Потужність мотокоси (Вт): 955; Ширина захоплення мотокоси: 42
Код товару96222D БрендDenzel Вага мотокоси (кг)7 Двигун мотокосибензиновий Комплектація мотокосилопатевий ніж, котушка з ліскою, плечовий ремінь Макс. число оборотів мотокоси (об/хв)9500 Об'єм двигуна мотокоси (см3)33 Обсяг паливного бака мотокоси (л)0,82 Потужність мотокоси (Вт)955 Ріжучий інструмент мотокосиніж, волосінь Тип рукоятки мотокосивелосипедна Ширина захоплення мотокоси (см)42
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі

Характеристики Тример бензиновий DT-33 33см3, 1,8 к.с., нероз'ємна штанга, складається з 2 частин Denzel (96222D)

Бренд
Denzel
Код товару
96222D
Стан
Новий
Мотокоси та тримери
Вага мотокоси (кг)
7
Двигун мотокоси
бензиновий
Комплектація мотокоси
  • котушка з ліскою ,
  • лопатевий ніж ,
  • плечовий ремінь
Макс. число оборотів мотокоси (об/хв)
9500
Об'єм двигуна мотокоси (см3)
33
Обсяг паливного бака мотокоси (л)
0,82
Потужність мотокоси (Вт)
955
Ріжучий інструмент мотокоси
ніж, волосінь
Тип рукоятки мотокоси
велосипедна
Ширина захоплення мотокоси (см)
42
Знайти схожі

Опис Тример бензиновий DT-33 33см3, 1,8 к.с., нероз'ємна штанга, складається з 2 частин Denzel (96222D)

Бензиновий триммер DENZEL DT 33 оснащений економічним, надежним та простим в експлуатації двигуном потужністю 1,8 л. с. Усі його деталі покриті хромом, що значно продовжує його ресурс.

Випробування підтвердили, що він здатний працювати до відмови 80 годин поспіль.

Завдяки насадці з ліскою Ви легко впораєтеся з травою будь-якої густоти і підрівняєте газон навіть у важкодоступних місцях, куди не проходить колісна газонокосарка. А за допомогою трилопатевого диска легко позбудетесь високої сухої трави, борщівника, лопухів та кропиви.

Тример має систему гасіння вібрацій, асиметричні велосипедні ручки та ремень, що розподіляє навантаження рівномірно по всій спині, це робить навіть тривалу роботу з ним комфортною.

Переваги:
Напівавтоматична котушка дозволяє настроїти волосінь не припиняючи роботу. Для цього досить злегка вдарити шпулькою об землю і за рахунок відцентрової сили корд продлитися і обрізатись до потрібної довжини.

Завдяки топливному насосу тримач легко запустити, навіть якщо його довго не вмикали.

Посилений класичний стартер - елементи, що входять до зачеплення, металеві, що полегшує старт та продовжує термін служби інструменту.

Витрата палива при максимальному навантаженні – 1.1 л/рік. Повного бака (0.82 л) вистачить майже 45 хв роботи.

Легко відстежити рівень палива завдяки напівпрозрачному матеріалу бака.

Міцна алюмінієва штанга з товщиною стінок 1.5 мм.

Зручне управління - всі кнопки зібрані на правій рукоятці: вимикач запалювання, збільшення обертів двигуна (клавіша газу) та кнопка стоп (блокування клавіші газу від випадкового натискання).

Безпечну роботу забезпечує пластиковий кожух, який захищає від трави, тріски та каміння, що вилітає.

Тример бензиновий DT-33 33см3, 1,8 к.с., нероз'ємна штанга, складається з 2 частин Denzel (96222D) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Коси та тримери или другие товары от производителя Denzel из широкого ассортимента продукции. Коси та тримери доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті