Написати відгук
25958

Тримач коронок ALLMAT, хвостовик - шестигранник HELLER (25958)

Зв'яжіться про ціну
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Heller; Код товару: 25958; Стан: Новий; Тип приналежності до коронок: Хвостовик; Тип хвостовика бурової коронки: Шестигранний; Центруюче свердло: ні
Код товару25958 БрендHeller Тип приналежності до коронокХвостовик Тип хвостовика бурової коронкиШестигранний Центруюче свердлоні

Характеристики Тримач коронок ALLMAT, хвостовик - шестигранник HELLER (25958)

Бренд
Код товару
25958
Стан
Новий
Бурові коронки по бетону
Тип приналежності до коронок
Хвостовик
Тип хвостовика бурової коронки
Шестигранний
Центруюче свердло
ні
Знайти схожі

Опис Тримач коронок ALLMAT, хвостовик - шестигранник HELLER (25958)

Тримач коронок ALLMAT з хвостовиком у вигляді шестигранника HELLER (25958) є високоякісним інструментом для фіксації коронок під час роботи. Він забезпечує надійне утримання коронок під час свердління, що дозволяє точно і швидко виконувати свердління отворів в різних матеріалах.
Тримач ALLMAT виготовлений з високоякісної сталі, що забезпечує йому міцність і довговічність. Хвостовик у вигляді шестигранника HELLER (25958) забезпечує стабільне утримання тримача в свердлільній машинці, що дозволяє точно контролювати процес свердління.

Такий тримач коронок є незамінним інструментом для будівельників, ремонтників і всіх, хто займається свердлінням отворів. Він дозволяє зробити роботу легкою і ефективною, забезпечуючи точність і швидкість свердління.
Тримач коронок ALLMAT, хвостовик - шестигранник HELLER (25958) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Коронки та зубила или другие товары от производителя Heller из широкого ассортимента продукции. Коронки та зубила доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.
5 із 5
Відгуків: 2
5 зірок
100%
4 зірки
0%
3 зірки
0%
2 зірки
0%
1 зірка
0%
Владимир Мудрак
Коментар
М16
Иван
Коментар
Какая у него резьба?
Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті