75455

Світильник з датчиком руху та гаком VOREL світлодіодний для освітлення раковин (VO-75455)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083013416; Код товару: 75455; Стан: Новий
Код товару75455 БрендVorel

Характеристики Світильник з датчиком руху та гаком VOREL світлодіодний для освітлення раковин (VO-75455)

Бренд
Vorel
Код EAN
5906083013416
Код товару
75455
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Світильник з датчиком руху та гаком VOREL світлодіодний для освітлення раковин (VO-75455)

Світильник з датчиком руху та гаком VOREL світлодіодний для освітлення раковин (VO-75455) - це практичний і зручний пристрій, який призначений для освітлення раковин у ванній кімнаті.
Цей світильник має вбудований датчик руху, що дозволяє автоматично вмикати світло при виявленні руху в радіусі дії датчика. Це дуже зручно, оскільки ви не будете змушені шукати вимикач світла в темряві або мокрій руці після виходу з душу.

Крім того, світильник має вбудований гак, на який можна підвісити рушники або інші речі, щоб зручно використовувати їх у ванній кімнаті.

Світильник виготовлений з високоякісних матеріалів і має довговічні світлодіодні лампи, які забезпечують яскраве і рівномірне освітлення раковини. Він також має низьке споживання електроенергії, що дозволяє економити ваші гроші на оплаті рахунків за електроенергію.

Завдяки простому монтажу і компактному дизайну, світильник з датчиком руху та гаком VOREL світлодіодний для освітлення раковин (VO-75455) є ідеальним вибором для будь-якої ванної кімнати. Він додасть комфорту і зручності в вашому повсякденному житті.
Світильник з датчиком руху та гаком VOREL світлодіодний для освітлення раковин (VO-75455) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 376 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Світильники или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Світильники доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті