Характеристики Сверло HELLER для опалубки шнекове SDS-Plus 16,0 х 350 х 400 мм (19050) код товару 19050
Бренд
Heller
Загальна довжина свердла по дереву (мм)
400
Код товару 1+Код товара YML
19050
Наружний діаметр сверла по дереву (мм)
16
Стан
Новий
Типи сверел по дереву
Свердло для опалубки
Технічні характеристики
Довжина пристрою+Общая длина, мм+Общая длинна, мм+Довжина загальна, мм+Длина инструмента+Длина инструмента (мм)+Довжина трещотки (мм)+Длина+Длина, мм+Довжина L, мм+Длина L, мм+Довжина приналежності (мм)+Длина головки+Довжина головки+Довжина, мм+Довжина ящ
- 400
Максимальный диаметр диска+Діаметр диска+Диаметр диска, мм+Диаметр диска+Макс. діаметр диска+Діаметр клеєвого стержня клеєвого пістолета (мм)+Діаметр клеєвого стержня (мм)+Диаметр клеевого стержня, мм+Диаметр стержня+Диаметр D, мм+Диаметр стержня, мм+Діам
- 16
Тип патрона+Тип патрона/хвостовик+Квадрат ключа динамометричного+Динамический профиль, дюйм+Розмір квадрата+Посадочный размер, дюйм+Размер наконечника+Размер присоединительных головок+Розмір драйвера+Розмір посадки ключа трещотки (дюйм)+Размер посадочного
- SDS plus
Опис Сверло HELLER для опалубки шнекове SDS-Plus 16,0 х 350 х 400 мм (19050) код товару 19050
Сверло HELLER. Призначене для опалубки. Тип: шнекове. Діаметр: 16,0 мм. Довжина: 350 мм. Загальна довжина: 400 мм. Патрон: SDS-Plus. Матеріал: високовуглецева сталь. Обробка: легування. Спосіб монтажу: ударний. Призначення: буріння в бетоні, камені, цеглі. Вага: 0,5 кг. Стандарт: DIN. Виробник: HELLER. Модель: 19050. Політика: якість. Застосування: будівництво, ремонт. Характеристика: стійкість до зношування. Рекомендації: використовувати з електродрилем. Не перевищувати допустимі оберти. Дотримуватися техніки безпеки. Складність: середня. Результат: точні отвори. Технологія: шнекове буріння. Форма: спіральна. Виробничий процес: автоматизований. Контроль якості: строгий. Гарантія: 12 місяців. Сфера застосування: професійна. Додаткові особливості: самозаточувальна. Вартість: конкурентоспроможна. Поставки: регулярні. Упаковка: картонна. Транспортування: безпечне. Зберігання: в сухому місці. Рекомендована температура: від 0 до 40 градусів.
Відгуків не знайдено
Увійдіть до облікового запису, щоб ми могли повідомити вас про відповідь