FS-4020

Мастило проникаюче універсальне, аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-4020

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Intertool; Код товару: FS-4020; Стан: Новий; Вага одиниці хімії: 200 мл; Для якої підстави?: для гуми, для металу, для пластику; Температура монтажу хімії: від -5 до +35 °С
Код товаруFS-4020 БрендIntertool Вага одиниці хімії200 мл На яку підставу?для металу, для гуми, для пластику Температура монтажу хіміївід -5 до +35 °С

Характеристики Мастило проникаюче універсальне, аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-4020

Бренд
Код товару
FS-4020
Стан
Новий
Піни, клеї, герметики
Вага одиниці хімії
200 мл
Температура монтажу хімії
від -5 до +35 °С
Знайти схожі

Опис Мастило проникаюче універсальне, аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-4020

Змащення проникаюче – це універсальний засіб для звільнення заржавілих, заклинилих вузлів і механізмів, деталей, що прикипіли, витіснення вологи, усунення скрипів, змащування, очищення та захисту від корозії. Також покращує електричну провідність на контактах та усуває бруд.

Універсальне мастило INTERTOOL FS-4020 допомагає деталям та механізмам працювати справно та ефективно! Завдяки складу з активних речовин, перевершила
традиційні олії, які не використовують проникні та очищаючі компоненти у своєму складі.

Рекомендується для розблокування, змащування та очищення замків, болтів, ланцюгів, петель, підшипників, кріплень, сантехнічних кранів та з'єднань, а також різних видів рухомих вузлів та механізмів автомобілів, мотоциклів, сільськогосподарської техніки, катерів, зброї та іншого обладнання, у тому числі промислового призначення. Запобігає замерзанню замків дверей, петель та механізмів.

особливості:

  • Ефективно та швидко видаляє бруд, наліт, іржу, витісняє вологу.
  • Звільняє, змащує та захищає від корозії.
  • Спеціальна формула створює захисний бар'єр та залишається на поверхні максимально тривалий час.
  • Використовується на різних металевих сплавах, пластиці, пофарбованих металевих поверхнях та гумі.
  • Швидко проникає і звільняє частини вузлів і механізмів, що заклинили, заржавіли і прикипіли.
  • Балон укомплектований трубочкою для зручності при використанні у важкодоступних місцях.

Використання:

  1. Розмішати вміст балона, збовтуючи щонайменше 1 хвилини.
  2. Змастити підготовлену поверхню.
  3. Максимальний ефект гарантовано за умови щільного контакту поверхні та мастила протягом 2-3 хвилин.
  4. При розблокуванні сильно іржавих, давно окислених і заклинили з'єднань, кріплень або вузлів, рекомендується нанести мастило двічі, з проміжком 3-5 хвилин і тільки після цього починати демонтаж.

Запобіжні заходи:

Балон під тиском! Вогненебезпечно! Не допускати потрапляння прямих сонячних променів та нагрівання понад +50°С. Не розпорошувати поблизу відкритого вогню та розігрітих поверхонь. Не палити під час використання. Застосовувати в приміщеннях, що добре провітрюються. Не допускати потрапляння до органів дихання, ока, рота, а також на пошкоджені ділянки шкіри. Не відкривати та не спалювати балон після використання. Зберігати у місцях, недоступних для дітей.

Мастило проникаюче універсальне, аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-4020 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 89 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Технічні аерозолі или другие товары от производителя Intertool из широкого ассортимента продукции. Технічні аерозолі доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті