06040

Шпатель VOREL дерев'яна ручка, b = 40 мм (VO-6040)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Зубці у шпателя?: Ні; Матеріал леза шпателя: Сталь; Матеріал рукояті шпателя: Дерево; Розмір зубців шпателя: Ні; Ширина леза шпателя (мм): 40
Код товаруVO-6040 БрендVorel Зубці у шпателя?Ні Матеріал леза шпателяСталь Матеріал рукояті шпателяДерево Розмір зубців шпателяНі Ширина леза шпателя (мм)40

Характеристики Шпатель VOREL дерев'яна ручка, b = 40 мм (VO-6040)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-6040
Стан
Новий
Шпатель
Зубці у шпателя?
Ні
Матеріал леза шпателя
Сталь
Матеріал рукояті шпателя
Дерево
Розмір зубців шпателя
Ні
Ширина леза шпателя (мм)
  • 40
Знайти схожі

Опис Шпатель VOREL дерев'яна ручка, b = 40 мм (VO-6040)

Шпатель VOREL з дерев'яною ручкою і шириною леза 40 мм (модель VO-6040) є інструментом, який використовується для розподілення, нанесення та рівномірного розподілу різних матеріалів, таких як фарба, шпаклівка або клей.
Шпатель має дерев'яну ручку, що забезпечує зручне та комфортне утримання під час роботи. Ширина леза становить 40 мм, що дозволяє ефективно наносити матеріал та рівномірно розподіляти його на поверхні.

Цей шпатель є надійним та міцним інструментом, який може бути використаний як в домашніх умовах, так і в професійній сфері. Він допоможе вам забезпечити якісне та рівномірне нанесення матеріалу на потрібну поверхню.
Шпатель VOREL дерев'яна ручка, b = 40 мм (VO-6040) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 22 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Шпателі или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Шпателі доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті