STHT0-47244

Шнур розмічальний 9 м у компактному корпусі та флакон крейдяного порошку STANLEY (STHT0-47244)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-47244; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-47244 БрендStanley Довжина розмічального інструменту (м)9 Колір інструменту розміткиСиній Тип розмічального інструментуШнур розмічальний / порошок

Характеристики Шнур розмічальний 9 м у компактному корпусі та флакон крейдяного порошку STANLEY (STHT0-47244)

Бренд
Код товару
STHT0-47244
Стан
Новий
Розмічальний інструмент
Довжина розмічального інструменту (м)
9
Колір інструменту розмітки
Тип розмічального інструменту
Знайти схожі

Опис Шнур розмічальний 9 м у компактному корпусі та флакон крейдяного порошку STANLEY (STHT0-47244)

Шнур розмічальний 9 м у компактному корпусі - це інструмент, який використовується для проведення розмітки на поверхнях. Він має довжину 9 метрів і зберігається в компактному корпусі, що дозволяє зручно транспортувати і зберігати його.
Флакон крейдяного порошку STANLEY (STHT0-47244) - це контейнер, який містить крейдяний порошок для розмітки. Він виготовлений відомим брендом STANLEY і має модельний номер STHT0-47244. Крейдяний порошок використовується для проведення розмітки на різних поверхнях, таких як дерево, бетон, метал і т.д. Флакон зручний у використанні і забезпечує точну та чітку розмітку.
Шнур розмічальний 9 м у компактному корпусі та флакон крейдяного порошку STANLEY (STHT0-47244) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 381 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Шнури розмічальні или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Шнури розмічальні доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті