STHT0-47347

Шнур розмічальний 45 м у корпусі збільшеної ємності STANLEY (STHT0-47347)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-47347; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-47347 БрендStanley Довжина розмічального інструменту (м)45 Колір інструменту розміткиЧорний Тип розмічального інструментуНитка / шнур

Характеристики Шнур розмічальний 45 м у корпусі збільшеної ємності STANLEY (STHT0-47347)

Бренд
Код товару
STHT0-47347
Стан
Новий
Розмічальний інструмент
Довжина розмічального інструменту (м)
45
Колір інструменту розмітки
Тип розмічального інструменту
Знайти схожі

Опис Шнур розмічальний 45 м у корпусі збільшеної ємності STANLEY (STHT0-47347)

Шнур розмічальний 45 м у корпусі збільшеної ємності STANLEY (STHT0-47347) - це високоякісний розмічальний шнур, який має довжину 45 метрів. Він зберігається в корпусі збільшеної ємності, що дозволяє зручно і безпечно переносити і зберігати його.
Цей шнур використовується для розмітки ліній і поверхонь під час будівельних робіт, ремонту, монтажу та інших подібних завдань. Він має високу міцність і надійність, завдяки чому забезпечує точну і стійку розмітку на довгі дистанції.

STANLEY (STHT0-47347) є довіреним брендом в галузі інструментів та аксесуарів. Цей шнур розмічальний є одним із продуктів, які відповідають високим стандартам якості та надійності бренду STANLEY. Він призначений для професіоналів і аматорів, які цінують якість та зручність в роботі.
Шнур розмічальний 45 м у корпусі збільшеної ємності STANLEY (STHT0-47347) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1089 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Шнури розмічальні или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Шнури розмічальні доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті