74461

Щиток захисний VOREL для обличчя зі змінним екраном (VO-74461)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Артикул товару: VO-74461; Бренд: Vorel
Max температура експлуатації щитка (С)+50 Min температура експлуатації (С)-10 Кріплення щиткана голові Матеріал щиткаполікарбонат Код товаруVO-74461 БрендVorel

Характеристики Щиток захисний VOREL для обличчя зі змінним екраном (VO-74461)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-74461
Стан
Новий
Щитки захисні
Max температура експлуатації щитка (С)
+50
Min температура експлуатації (С)
-10
Кріплення щитка
на голові
Матеріал щитка
полікарбонат
Знайти схожі

Опис Щиток захисний VOREL для обличчя зі змінним екраном (VO-74461)

Щиток захисний VOREL для обличчя зі змінним екраном (VO-74461) - це пристрій, який призначений для захисту обличчя від різних небезпек. Він має змінний екран, що дозволяє вибрати оптимальний режим захисту в залежності від потреб користувача.
Цей щиток захисний виготовлений з високоякісних матеріалів, що забезпечують міцність і надійність у використанні. Він легкий і зручний у носінні, що дозволяє комфортно працювати протягом тривалого часу.

Змінний екран дозволяє змінювати режим захисту від різних видів небезпек, таких як удари, бризки хімічних речовин або іскри. Екран легко маніпулювати і фіксується на щитку зручною системою кріплення.

Щиток захисний VOREL для обличчя зі змінним екраном (VO-74461) є незамінним інструментом для працівників, які працюють у середовищах з підвищеним ризиком травм або забруднення. Він забезпечує надійний захист і допомагає запобігти можливим небезпекам.
Щиток захисний VOREL для обличчя зі змінним екраном (VO-74461) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 409 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Щитки захисні или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Щитки захисні доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті