541095

Щітка йорж 25 х 25 x 125 мм полімерабразивний ворс із зернами оксиду алюмінію LESSMANN (541095)

Зв'яжіться про ціну
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Lessmann; Код товару: 541095; Стан: Новий; Діаметр технічної щітки (мм): 25; Матеріал дроту: Ворс полимерабразивний; Тип технічної щітки: Єрш
Код товару541095 БрендLessmann Діаметр технічної щітки (мм)25 Матеріал дротуВорс полимерабразивний Тип технічної щіткиЄрш

Характеристики Щітка йорж 25 х 25 x 125 мм полімерабразивний ворс із зернами оксиду алюмінію LESSMANN (541095)

Бренд
Код товару
541095
Стан
Новий
Щітки технічні
Діаметр технічної щітки (мм)
Тип технічної щітки
Знайти схожі

Опис Щітка йорж 25 х 25 x 125 мм полімерабразивний ворс із зернами оксиду алюмінію LESSMANN (541095)

Мікроабразивні йоржі, абразивний ворс

Єрші з хвостовиком з оцинкованої сталевої крученої проволоки та робочим матеріалом з оксиду алюмінію або карбіду кремнію. Порівняно з традиційними йоржами мають більшу гнучкість та ширший діапазон застосування.

Особливо придатні для зняття задирок у поперечних та О-подібних відвернях, для полірування та очищення форсунок та малих відвірів. Завдяки гнучким ниткам щітки для внутрішньої обробки відповідають контуру відтвору виробу, що обробляється і досягають за рахунок цього важкодоступні місця.

Полімерабразивний ворс ефективно діє на бічних поверхнях, внаслідок чого в місцях переходу внутрішнього діаметру забезпечується заокруглення кутів.

Щітка йорж 25 х 25 x 125 мм полімерабразивний ворс із зернами оксиду алюмінію LESSMANN (541095) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ручні щітки та мітли или другие товары от производителя Lessmann из широкого ассортимента продукции. Ручні щітки та мітли доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті