STHT0-10292

Різак керамічний міні STANLEY по пластику, паперу з мікро лезом (STHT0-10292)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-10292; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-10292 БрендStanley

Характеристики Різак керамічний міні STANLEY по пластику, паперу з мікро лезом (STHT0-10292)

Бренд
Код товару
STHT0-10292
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Різак керамічний міні STANLEY по пластику, паперу з мікро лезом (STHT0-10292)

Різак керамічний міні STANLEY по пластику, паперу з мікро лезом (STHT0-10292) - це компактний і зручний інструмент, який призначений для різання пластику і паперу. Він оснащений мікро лезом з керамічною основою, що забезпечує довговічність і точність різання.
Цей різак має невеликий розмір і зручну форму, що дозволяє легко утримувати його в руці. Він також оснащений зручною кнопкою блокування, яка дозволяє безпечно зберігати інструмент або закріплювати лезо під час транспортування.

Завдяки своїм характеристикам, різак керамічний міні STANLEY є ідеальним інструментом для робіт, пов'язаних з різанням пластику і паперу. Він може бути використаний у домашніх умовах, офісах, а також в майстернях і магазинах.
Різак керамічний міні STANLEY по пластику, паперу з мікро лезом (STHT0-10292) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 385 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ножі будівельні или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Ножі будівельні доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті