74540

Протигаз VOREL набір 5 шт. (VO-74540)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083745409; Код товару: 74540; Стан: Новий
Код товару74540 БрендVorel Змінний фільтроелемент респіраторані Клас захисту респіратораFFP1 Наявність клапана респіраторані Тип респіратораодноразовий

Характеристики Протигаз VOREL набір 5 шт. (VO-74540)

Бренд
Vorel
Код EAN
5906083745409
Код товару
74540
Стан
Новий
Респіратори
Змінний фільтроелемент респіратора
ні
Клас захисту респіратора
FFP1
Наявність клапана респіратора
ні
Тип респіратора
одноразовий
Знайти схожі

Опис Протигаз VOREL набір 5 шт. (VO-74540)

Протигаз VOREL набір 5 шт. (VO-74540) - це комплект протигазів, які використовуються для захисту дихальних органів в умовах небезпеки, таких як отруйні гази, дим, аерозолі та інші шкідливі речовини.
Цей набір містить 5 протигазів, що дозволяє забезпечити безпеку для групи людей. Кожен протигаз має регульовані ремінці, які дозволяють комфортно носити його на обличчі. Також вони оснащені спеціальним клапаном, який полегшує дихання.

Протигази VOREL надійні, легкі у використанні і зручні для перенесення. Вони можуть бути використані в різних сферах, таких як промисловість, будівництво, лабораторії, автомобільні ремонтні майстерні та інші місця, де є ризик отруєння від шкідливих речовин.

Набір протигазів VOREL є незамінним засобом для забезпечення безпеки та захисту працівників в умовах небезпеки, а також в ситуаціях екстреного виходу.
Протигаз VOREL набір 5 шт. (VO-74540) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 178 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Респіратори или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Респіратори доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті