Набори багатоцільових свердел | Min діаметр свердла в наборі (мм): 3 Stanley

Набори багатоцільових свердел марки Stanley - ідеальний вибір для всіх видів свердління. Вони включають в себе набір свердел з мінімальним діаметром 3 мм, що дозволяє робити точні отвори різних розмірів. Ці свердла відмінно підходять для роботи з різними матеріалами, такими як дерево, метал, пластик та багато інших. Вони мають високу якість і довговічність, тому ви можете бути впевнені в їх надійності. Завдяки різноманітним розмірам свердел у наборі, ви зможете легко виконувати різні завдання. Відмінно підходить для будівництва, ремонту, столярних робіт та багатьох інших проектів. Не втрачайте часу на пошук окремих свердел, адже набір багатоцільових свердел Stanley містить все необхідне для вашої роботи. Ви можете бути впевнені в якості і надійності цих інструментів.

Часті питання про Набори багатоцільових свердел | Min діаметр свердла в наборі (мм): 3 Stanley

Які набори багатоцільових свердел | min діаметр свердла в наборі (мм): 3 stanley найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Набори багатоцільових свердел | min діаметр свердла в наборі (мм): 3 stanley ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

Max діаметр свердла в наборі (мм)8 Min діаметр свердла в наборі (мм)3 Кількість свердл у наборі5 Комплектація розмірів свердл (мм)5, 6, 8, 3, 4 Тип свердла у наборіспіральне Тип хвостовика свердл у наборіциліндричний БрендStanley Код товаруSTA56000-QZ
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 420 грн.
  • 420 грн.
Тип хвостовика свердл у наборі
Тип свердла у наборі
Max діаметр свердла в наборі (мм)
Min діаметр свердла в наборі (мм) (1)
Комплектація розмірів свердл (мм)
Кількість свердл у наборі