DWST1-75650

Поясна сумка з двома кишенями під кріплення та скобою для молотка, DeWALT (DWST1-75650)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: DeWALT; Код товару: DWST1-75650; Стан: Новий; Матеріал виготовлення ящика: Нейлон; Тип скриньки: Сумка для інструмента
Код товаруDWST1-75650 БрендDeWALT Матеріал виготовлення ящикаНейлон Тип скринькиСумка для інструмента

Характеристики Поясна сумка з двома кишенями під кріплення та скобою для молотка, DeWALT (DWST1-75650)

Бренд
Код товару
DWST1-75650
Стан
Новий
Ящики для інструментів
Матеріал виготовлення ящика
Знайти схожі

Опис Поясна сумка з двома кишенями під кріплення та скобою для молотка, DeWALT (DWST1-75650)

Поясна сумка з двома кишенями під кріплення та скобою для молотка DeWALT (DWST1-75650) - це зручний і практичний аксесуар для професіоналів, які постійно працюють з різними інструментами.
Ця поясна сумка виготовлена з високоякісного матеріалу, що забезпечує її міцність і довговічність. Вона має дві кишені під кріплення, які дозволяють зручно розміщувати інструменти, такі як гвинтокрути, гаечні ключі, ножі і т. д. Крім того, є спеціальна скоба для молотка, що дозволяє безпечно переносити цей інструмент.

Ця поясна сумка має регульований пояс, що дозволяє легко підігнати її під розмір талії користувача. Вона також має зручну застібку, що дозволяє швидко і легко відкривати і закривати сумку.

Завдяки своєму функціональному дизайну, поясна сумка DeWALT (DWST1-75650) допоможе зберегти інструменти організованими і завжди під рукою. Вона ідеально підходить для будівельників, ремонтників, електриків та інших фахівців, які часто переміщуються і потребують зручного способу перенесення своїх інструментів.
Поясна сумка з двома кишенями під кріплення та скобою для молотка, DeWALT (DWST1-75650) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 2528 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ящики для інструментів или другие товары от производителя DeWALT из широкого ассортимента продукции. Ящики для інструментів доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті