78751

Пояс з 11 кишенями для інструментів столяра VOREL з поліестеру; 2 метал. захоплення для молотків (VO-78751)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083032691; Код товару: 78751; Стан: Новий; Матеріал виготовлення ящика: Поліестер; Тип скриньки: Пояс
Код товару78751 БрендVorel Матеріал виготовлення ящикаПоліестер Тип скринькиПояс

Характеристики Пояс з 11 кишенями для інструментів столяра VOREL з поліестеру; 2 метал. захоплення для молотків (VO-78751)

Бренд
Код EAN
5906083032691
Код товару
78751
Стан
Новий
Ящики для інструментів
Матеріал виготовлення ящика
Тип скриньки
Знайти схожі

Опис Пояс з 11 кишенями для інструментів столяра VOREL з поліестеру; 2 метал. захоплення для молотків (VO-78751)

Пояс з 11 кишенями для інструментів столяра VOREL з поліестеру є ідеальним рішенням для зручного та організованого зберігання інструментів. Вироблений з високоякісного поліестеру, пояс має високу міцність та довговічність.
Пояс оснащений 11 кишенями, що дозволяє зберігати різноманітні інструменти, такі як різці, шліфувальні матеріали, свердла та багато іншого. Кожна кишеня має відмінну жорсткість, що дозволяє зберігати інструменти безпечно та упорядковано.

Також в поясі є 2 металеві захоплення для молотків, що дозволяють зручно та безпечно носити цей інструмент. Металеві захоплення забезпечують надійну фіксацію молотків, запобігаючи їх випаданню під час руху.

Пояс з 11 кишенями для інструментів столяра VOREL з поліестеру є незамінним аксесуаром для будь-якого столяра, який цінує порядок та організацію своїх інструментів. Він забезпечить зручність та швидкість доступу до необхідних інструментів, що полегшить роботу та збільшить продуктивність.
Пояс з 11 кишенями для інструментів столяра VOREL з поліестеру; 2 метал. захоплення для молотків (VO-78751) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1138 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Сумки органайзери для інструментів или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Сумки органайзери для інструментів доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті