FMHT0-80523

Плоскогубці міні з вигнутими губками STANLEY FatMax, 130 мм (FMHT0-80523)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Stanley; Код товару: FMHT0-80523; Стан: Новий; Діелектричне покриття плоскогубців: ні; Довжина плоскогубців (мм): 130; Форма губок: вигнута
Код товаруFMHT0-80523 БрендStanley Діелектричне покриття плоскогубцівні Довжина плоскогубців (мм)130 Форма губоквигнута

Характеристики Плоскогубці міні з вигнутими губками STANLEY FatMax, 130 мм (FMHT0-80523)

Бренд
Код товару
FMHT0-80523
Стан
Новий
Плоскогубці та пасатижі
Діелектричне покриття плоскогубців
Довжина плоскогубців (мм)
Форма губок
Знайти схожі

Опис Плоскогубці міні з вигнутими губками STANLEY FatMax, 130 мм (FMHT0-80523)

Плоскогубці STANLEY FatMax з вигнутими губками є незамінним інструментом для будь-якого професіонала чи любителя. Вони мають довжину 130 мм, що робить їх компактними і зручними для роботи в складних умовах.
Плоскогубці мають вигнуті губки, що дозволяють забрати об'єкт з важкодоступного місця або утримувати його під час роботи. Вони виготовлені з високоякісної сталі, що забезпечує їх міцність і довговічність.

Ручки плоскогубців STANLEY FatMax забезпечують зручний захват і надійне утримання. Вони мають антиковзальне покриття, що дозволяє комфортно працювати навіть в умовах вологості або жару.

Ці плоскогубці є незамінними при проведенні різних робіт, включаючи ремонт, будівництво, електромонтажні роботи та багато інших. Вони стануть відмінним доповненням до вашого інструментарію і допоможуть вам здійснити різні завдання швидко і якісно.
Плоскогубці міні з вигнутими губками STANLEY FatMax, 130 мм (FMHT0-80523) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 10 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Тонкогубці та круглогубці или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Тонкогубці та круглогубці доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті