STHT0-70648

Плоскогубці Mini Multitool комбіновані, 7 в 1 STANLEY (STHT0-70648)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-70648; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-70648 БрендStanley

Характеристики Плоскогубці Mini Multitool комбіновані, 7 в 1 STANLEY (STHT0-70648)

Бренд
Код товару
STHT0-70648
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Плоскогубці Mini Multitool комбіновані, 7 в 1 STANLEY (STHT0-70648)

Плоскогубці Mini Multitool комбіновані, 7 в 1 STANLEY (STHT0-70648) є зручним і універсальним інструментом для різних видів робіт. Вони мають компактний розмір і легко поміщаються в кишеню або сумку.
Цей набір плоскогубців має сім функцій: плоскогубці, кусачки, гвинтокрут, ножиці, пилка, нож і шліфувальна пластина. Кожна з цих функцій виконується з високоякісної сталі, що забезпечує довговічність і надійність використання.

Плоскогубці Mini Multitool комбіновані, 7 в 1 STANLEY (STHT0-70648) мають зручну ручку з антиковзаючим покриттям, яка забезпечує комфортну роботу і надійний захват. Крім того, вони мають вбудований замок для безпечного зберігання і перенесення.

Цей набір плоскогубців є відмінним вибором для ремонтних робіт, робіт по дому, кемпінгу і багатьох інших ситуацій. Вони допоможуть вам швидко і ефективно виконати різні завдання без необхідності носити з собою багато різних інструментів.
Плоскогубці Mini Multitool комбіновані, 7 в 1 STANLEY (STHT0-70648) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 527 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Труборізи или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Труборізи доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті