06-0003

Планка для заточування ланцюгів MASTERTOOL 4.8 мм 06-0003

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Mastertool; Код товару: 06-0003; Стан: Новий
Код товару06-0003 БрендMastertool

Характеристики Планка для заточування ланцюгів MASTERTOOL 4.8 мм 06-0003

Бренд
Mastertool
Код товару
06-0003
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Планка для заточування ланцюгів MASTERTOOL 4.8 мм 06-0003

1. Перевірте, чи всі комплектуючі планки для заточки ланцюгів MASTERTOOL 4.8 мм наявні. Вони повинні включати планку для заточки, рулетку для вимірювання довжини ланцюга, фіксатор для фіксації ланцюга під час заточування і шаблон для визначення кута заточки.
2. Підготуйте робоче місце, забезпечте безпечну і стійку підставку для планки. Впевніться, що немає ніяких перешкод, які можуть заважати процесу заточування.

3. Закріпіть планку на стійці, використовуючи регульовану базу. Впевніться, що планка стійко закріплена і не рухається під час роботи.

4. Визначте кут заточки ланцюга, використовуючи шаблон. Встановіть шаблон на планку і натисніть на нього, щоб він зафіксувався.

5. Розташуйте ланцюг на планці, використовуючи фіксатор. Впевніться, що ланцюг правильно і стійко закріплений.

6. Використовуючи рулетку, виміряйте довжину ланцюга і встановіть желану довжину на планці.

7. Заточте ланцюг, рухаючи планку вздовж леза ланцюга. Поступово заточуйте кожне лезо, забезпечуючи рівномірний тиск і рух.

8. Перевірте якість заточки, перевіривши гостроту леза на ланцюгу. Якщо необхідно, повторіть процес заточування для досягнення бажаного результату.

9. Після завершення заточування, від'єднайте ланцюг від планки і перевірте його на правильне закріплення і гостроту леза.

10. Зніміть планку зі стійки і зберігайте її в безпечному місці до наступного використання.
Планка для заточування ланцюгів MASTERTOOL 4.8 мм 06-0003 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 63 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Верстат для заточування ланцюгів или другие товары от производителя Mastertool из широкого ассортимента продукции. Верстат для заточування ланцюгів доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті