09171

Пістолет для нанесення монтажної піни VOREL (VO-9171)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083091711; Код товару: 09171; Стан: Новий
Код товару09171 БрендVorel Матеріал рукоятки пістолета для монтажної пінипластик Особливості пістолета для монтажної пінирегулювання швидкості потоку

Характеристики Пістолет для нанесення монтажної піни VOREL (VO-9171)

Бренд
Vorel
Код EAN
5906083091711
Код товару
09171
Стан
Новий
Пістолети для монтажної піни
Матеріал рукоятки пістолета для монтажної піни
пластик
Особливості пістолета для монтажної піни
  • регулювання швидкості потоку
Знайти схожі

Опис Пістолет для нанесення монтажної піни VOREL (VO-9171)

Пістолет для нанесення монтажної піни VOREL (VO-9171) - це інструмент, призначений для зручного і точного нанесення монтажної піни під час будівельних та ремонтних робіт.
Цей пістолет має ергономічну конструкцію зручну рукоятку для комфортного утримання під час роботи. Він оснащений спеціальним механізмом для регулювання потоку піни, що дозволяє точно дозувати необхідну кількість матеріалу.

Пістолет VOREL (VO-9171) має довгу насадку для досягнення важкодоступних місць і забезпечення максимальної точності нанесення. Крім того, він має зручний механізм для зняття і очищення насадки, що полегшує процес обслуговування і догляду за інструментом.

Пістолет VOREL (VO-9171) є надійним і довговічним інструментом, виготовленим з високоякісних матеріалів. Він підходить для використання як в професійних будівельних роботах, так і в побутових потребах.
Пістолет для нанесення монтажної піни VOREL (VO-9171) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 178 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Пістолети для монтажної піни или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Пістолети для монтажної піни доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті