WG-2050

Пістолет для хімчистки салону автомобіля пневматичний (Торнадор) зі змінною насадкою-щіткою AIRKRAFT WG-2050

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Код товару: WG-2050; Стан: Новий
Код товаруWG-2050

Характеристики Пістолет для хімчистки салону автомобіля пневматичний (Торнадор) зі змінною насадкою-щіткою AIRKRAFT WG-2050

Код товару
WG-2050
Стан
Новий

Опис Пістолет для хімчистки салону автомобіля пневматичний (Торнадор) зі змінною насадкою-щіткою AIRKRAFT WG-2050

Пістолет для хімчистки салону автомобіля пневматичний (Торнадор) зі змінною насадкою-щіткою AIRKRAFT WG-2050

 

AIRKRAFT WG-2050 — професійний апарат для хімчистки, що дозволяє за мінімальної витрати миючого засобу максимально швидко та ефективно очищати від забруднень будь-які поверхні. Текстиль, пластик, шкіру, гуму і т. д. Головною особливістю даної моделі є підвищена зносостійкість.

Торнадор дозволяє легко очищати навіть важкодоступні місця – повітроводи, місця стиків та вигинів, рельєфні поверхні тощо. д. Аппарат може застосовуватися як для локального видалення забруднень, так і для повної хімчистки салону.

Вентиль регулювання тиску, що автоматично зменшує або збільшує обсяг вихідного складу або повітря в залежності від відстані сопла від поверхні, що обробляється. Після обробки поверхня залишається практично сухою.

Пристрій має два положення:

  1. Подача складу під тиском повітря — розчин миючого засобу під тиском подається на забруднену поверхню.
  2. Подача повітря, що дозволяє «вибивати» грязь з оброблюваної поверхні — ефект «торнадо», що створюється носиком, що обертається всередині горловини апарату. Видалені з поверхні загрязнення осідають у горловині, яка очищається простим зануренням у воду та подачею повітря.

 

Щоб продовжити термін служби апарату та забезпечити належну якість чищення, необхідно дотримуватися наведених нижче інструкцій:

  • Користуйтеся лише рекомендованим складом — забороняється використання миючих засобів, що містять хлор.
  • Уникайте використання надмірно високого тиску повітря – тиск понад 9 bar суттєво прискорює знесення горловини та внутрішніх трубок.
  • Перед початком роботи необхідно ретельно пропилососити оброблювану поверхню.
  • Не слід залишати прилад підключеним до повітряної магістралі – користуйтеся зручним швидкознімним з'єднанням для відключення, коли робота закінчена або потрібна перерва.
  • З метою виключення неконтрольованих витоків робочого розчину під час перерви роботи апарату необхідно повернути клапан подачі хімії в горизонтальне положення.
  • У процесі роботи необхідно ретельно стежити за чистотою внутрішньої поверхні горловини. У разі загрязнення опустіть горловину на 5-7 см у ємність із водою і скиньте грязь двома-трьома короткочасними натисканнями на курок.
  • Після завершення всіх робіт необхідно відкрутити горловину та ретельно промити чистою водою всі робочі поверхні та елементи.
  • Рекомендується встановлення маслоуловлювача у повітряну магістраль.

 

Інструкція з техніки безпеки:

У процесі роботи необхідно виключити можливість потрапляння розпилюваних речовин у очі та дихальні шляхи за допомогою захисних масок, окулярів, респіраторів та ін. Рекомендується працювати в добре провітрюються приміщеннях.

 

Характеристики:

Тип пилососу: Пневматичний
Тип збирання: Волога
Вхід повітря: 1/4 дюйма
Робочий тиск: 6.2 Бар
Пістолет для хімчистки салону автомобіля пневматичний (Торнадор) зі змінною насадкою-щіткою AIRKRAFT WG-2050 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1790 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Пневмопистолеты моющие или другие товары от производителя из широкого ассортимента продукции. Пневмопистолеты моющие доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті