D25733K

Перфоратор мережевий SDS-MAX DeWALT D25733K

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: DeWALT; Код товару: D25733K; Стан: Новий; Вага перфоратора (кг): 9,2; Енергія удару перфоратора (Дж): 13,3; Комплектація перфоратора: багатопозиційна бічна рукоятка, валіза; Макс. діаметр свердління у бетоні (мм): 48; Патрон перфоратора: SDS Max; Потужність перфоратора (Вт): 1600; Частота обертання перфоратора: 355
Код товаруD25733K БрендDeWALT Вага перфоратора (кг)9,2 Джерело живлення перфораторамережевий Енергія удару перфоратора (Дж)13,3 Знімний патрон перфораторані Кількість режимів перфоратора2 Комплектація перфоратораваліза, багатопозиційна бічна рукоятка Макс. діаметр свердління порожня коронка (мм)125 Макс. діаметр свердління у бетоні (мм)48 Напруга акумулятора перфоратора (В)220 Патрон перфоратораSDS Max Потужність перфоратора (Вт)1600 Частота обертання перфоратора (про/хв)355 Частота ударів перфоратора (уд/хв)2705

Характеристики Перфоратор мережевий SDS-MAX DeWALT D25733K

Бренд
Код товару
D25733K
Стан
Новий
Перфоратор
Вага перфоратора (кг)
Джерело живлення перфоратора
Енергія удару перфоратора (Дж)
Знімний патрон перфоратора
Кількість режимів перфоратора
Комплектація перфоратора
  • багатопозиційна бічна рукоятка ,
  • валіза
Макс. діаметр свердління порожня коронка (мм)
125
Макс. діаметр свердління у бетоні (мм)
Напруга акумулятора перфоратора (В)
220
Патрон перфоратора
Потужність перфоратора (Вт)
Частота обертання перфоратора (про/хв)
355
Частота ударів перфоратора (уд/хв)
2705
Знайти схожі

Опис Перфоратор мережевий SDS-MAX DeWALT D25733K

Перфоратор мережевий SDS-MAX DeWALT D25733K - це потужний і надійний інструмент, призначений для важких будівельних робіт. Він оснащений мережевим живленням, що дозволяє йому працювати без перерви, і має систему SDS-MAX для швидкої заміни інструментів.
Цей перфоратор має високу потужність - 1500 Вт, що дозволяє робити швидкі і ефективні отвори в бетоні, камені і цеглі. Він також обладнаний системою активного удару, яка забезпечує високу продуктивність і точність роботи.

DeWALT D25733K має велику енергію удару - 10 Дж, що дозволяє робити глибокі отвори і виконувати інтенсивні роботи. Він також оснащений системою амортизації вібрацій, яка забезпечує комфортну роботу і знижує втому оператора.

Перфоратор має електронний регулятор обертів, що дозволяє зручно налаштувати швидкість роботи в залежності від завдання. Він також має систему автоматичного змазування, яка забезпечує тривалий термін служби інструменту.

DeWALT D25733K має компактний і ергономічний дизайн, що дозволяє зручно утримувати його в руках і працювати з ним важкодоступних місцях. Він також має ручку з антивібраційним покриттям, яка забезпечує додатковий комфорт і безпеку роботи.

Загалом, перфоратор мережевий SDS-MAX DeWALT D25733K є надійним і потужним інструментом, який допоможе вам виконувати важкі будівельні роботи з легкістю і ефективністю.
Перфоратор мережевий SDS-MAX DeWALT D25733K купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 41699 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Перфоратори или другие товары от производителя DeWALT из широкого ассортимента продукции. Перфоратори доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті