09522

Пензель плоский VOREL з дерев'яною ручкою, 36 мм (VO-9522)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Вид пензля: Плоска; Склад волосяної частини: Натуральна щетина; Ширина пензля (мм): 36
Код товаруVO-9522 БрендVorel Вид пензляПлоска Склад волосяної частиниНатуральна щетина Ширина пензля (мм)36

Характеристики Пензель плоский VOREL з дерев'яною ручкою, 36 мм (VO-9522)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-9522
Стан
Новий
Щітки
Вид пензля
Плоска
Склад волосяної частини
Натуральна щетина
Ширина пензля (мм)
36
Знайти схожі

Опис Пензель плоский VOREL з дерев'яною ручкою, 36 мм (VO-9522)

Пензель плоский VOREL з дерев'яною ручкою, 36 мм (VO-9522) - це професійний пензель, призначений для малювання на різних поверхнях. Він має плоску форму і шириною 36 мм, що дозволяє робити широкі і рівні рухи пензлем.
Ручка пензля виготовлена з якісної деревини, що забезпечує зручний і комфортний захват. Вона добре лежить у руці і не ковзає під час роботи.

Пензель VOREL VO-9522 відрізняється високою якістю виконання і довговічністю. Він володіє гнучкими і м'якими щетинками, які добре утримують фарбу і рівномірно наносять її на поверхню. Крім того, пензель легко миється після використання, що дозволяє зберігати його в чистому стані і використовувати повторно.

Загалом, пензель плоский VOREL з дерев'яною ручкою, 36 мм (VO-9522) є незамінним інструментом для професіоналів та аматорів, які цінують високу якість і зручність в роботі. Він ідеально підходить для малювання настінного декору, меблів, дерев'яних конструкцій і багатьох інших поверхонь.
Пензель плоский VOREL з дерев'яною ручкою, 36 мм (VO-9522) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 31 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Кисті малярські или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Кисті малярські доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті