FS-1150

Піна монтажна, всесезонна, 500мл/500г. 30л.+, трубочка INTERTOOL FS-1150

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Intertool; Код товару: FS-1150; Стан: Новий; Вага одиниці хімії: 500 мл; Місце застосування хімії: зовні та всередині приміщення; Матеріал хімії: поліуретан; Для якої підстави?: для гіпсокартону, для дерева, для кераміки, для МДФ, для пінополістерольних плит, для фіброцементу, для цегли, ДСП, ОСП, ПВХ; Область застосування хімії: для вікон та дверей, для водопровідних труб, теплоізоляції; Температура монтажу хімії: від 0 до +30 °С
Код товаруFS-1150 БрендIntertool Вага одиниці хімії500 мл На яку підставу?для цегли, для пінополістерольних плит, для фіброцементу, для дерева, ПВХ, для МДФ, ДСП, для кераміки, для гіпсокартону, ОСП Місце застосування хіміїзовні та всередині приміщення Матеріал хіміїполіуретан Область застосування хіміїдля водопровідних труб, теплоізоляції, для вікон та дверей Температура монтажу хіміївід 0 до +30 °С

Характеристики Піна монтажна, всесезонна, 500мл/500г. 30л.+, трубочка INTERTOOL FS-1150

Бренд
Код товару
FS-1150
Стан
Новий
Піни, клеї, герметики
Вага одиниці хімії
500 мл
Місце застосування хімії
Матеріал хімії
Температура монтажу хімії
від 0 до +30 °С
Знайти схожі

Опис Піна монтажна, всесезонна, 500мл/500г. 30л.+, трубочка INTERTOOL FS-1150

Монтажна піна INTERTOOL FS-1150 призначена для встановлення, ізоляції та зміцнення віконних рам, підвіконь, дверних блоків. З її допомогою заповнюють та герметизують шви, тріщини, стики, отвори та порожнечі. Проводять ізоляцію та додаткову фіксацію водопровідних, опалювальних та каналізаційних труб. Ідеально підходить для термо- та звукоізоляції стін, стель та дахів.

Властивості

Відрізняється щільною структурою та стабільністю розміру наповнення. Завдяки щільній дрібнопористій структурі після полімеризації піна володіє відмінною термо- та звукоізоляцією, високою адгезією до основних будівельних матеріалів: бетону, штукатурки, цегляної кладки, дерева, металу та основних видів пластиків (крім тефлону, поліетилену та поліпропілену).

Чудова стабільність: відсутня усадка та ефект подвійного розширення. Відмінні монтажні властивості: при полімеризації розширюється у вільні сторони, не розпирає віконні рами та дверні коробки.

Економічна: вихід піни становить ~ 30 літрів і більше (залежно від температури та вологості повітря).
Забезпечує можливість проведення робіт за широкого діапазону температур: від -5°С до +30°С. Стійка до плісняви та вологи.

Галузь застосування

- Ущільнення навколо віконних рам, укосів, підвіконь, дверних блоків із металу, дерева та пластику.
- Заповнення отворів, порожнин та швів у стінах, цегляній кладці, між елементами внутрішнього та фасадного оздоблення.
- Ізоляція та додаткова фіксація водопровідних, опалювальних та каналізаційних труб.
- Ущільнювальні роботи навколо арматури та несучих конструкцій, а також термо- та звукоізоляція стін, стелі та даху.
- звукоізоляція автомобілів, катерів і т.д.

Для промивання пістолета та видалення залишків піни в пістолеті, з поверхонь, рук тощо, рекомендуємо використовувати очищувач монтажної піни INTERTOOL FS-0099.

Піна монтажна, всесезонна, 500мл/500г. 30л.+, трубочка INTERTOOL FS-1150 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 119 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Піни или другие товары от производителя Intertool из широкого ассортимента продукции. Піни доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті