FS-1010

Піна монтажна професійна, всесезонна, 750мл/1000г. 65л.+, під пістолет INTERTOOL FS-1010

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Intertool; Код товару: FS-1010; Стан: Новий; Вага одиниці хімії: 750 мл; Для якої підстави?: для бетону, для дерева, для металу, для пластику, для цегляної кладки, для штукатурки; Температура монтажу хімії: від -10 до +30 °С
Код товаруFS-1010 БрендIntertool Вага одиниці хімії750 мл На яку підставу?для дерева, для штукатурки, для бетону, для пластику, для металу, для цегляної кладки Температура монтажу хіміївід -10 до +30 °С

Характеристики Піна монтажна професійна, всесезонна, 750мл/1000г. 65л.+, під пістолет INTERTOOL FS-1010

Бренд
Код товару
FS-1010
Стан
Новий
Піни, клеї, герметики
Вага одиниці хімії
750 мл
Температура монтажу хімії
від -10 до +30 °С
Знайти схожі

Опис Піна монтажна професійна, всесезонна, 750мл/1000г. 65л.+, під пістолет INTERTOOL FS-1010

Професійна монтажна піна INTERTOOL FS-1010 призначена для встановлення, ізоляції та зміцнення віконних рам, підвіконь, дверних блоків. З її допомогою заповнюють та герметизують шви, тріщини, стики, отвори та порожнечі. Проводять ізоляцію та додаткову фіксацію водопровідних, опалювальних та каналізаційних труб. Ідеально підходить для термо- та звукоізоляції стін, стель та дахів.

Властивості
Відрізняється щільною структурою та стабільністю розміру наповнення.
Завдяки щільній дрібнопористій структурі після полімеризації піна володіє відмінною термо- та звукоізоляцією, високою адгезією до основних будівельних матеріалів: бетону, штукатурки, цегляної кладки, дерева, металу та основних видів пластиків (крім тефлону, поліетилену та поліпропілену).

Чудова стабільність: відсутня усадка та ефект подвійного розширення. Має відмінні монтажні властивості: при полімеризації розширюється у вільні сторони, не розпирає віконні рами та дверні коробки.

Економічна: вихід піни становить 65 літрів і більше (залежно від температури та вологості повітря). Працює у широкому діапазоні температур від -5°С до +30°С. Стійка до плісняви та вологи.

Галузь застосування
- Ущільнення навколо віконних рам, укосів, підвіконь, дверних блоків із металу, дерева та пластику.
- Заповнення отворів, порожнин та швів у стінах, цегляній кладці, між елементами внутрішнього та фасадного оздоблення.
- Ізоляція та додаткова фіксація водопровідних, опалювальних та каналізаційних труб.
- Ущільнювальні роботи навколо арматури та несучих конструкцій, а також термо- та звукоізоляція стін, стелі та даху.
- звукоізоляція автомобілів, катерів і т.д.

Для промивання пістолета та видалення залишків піни в пістолеті, з поверхонь, рук тощо, рекомендуємо використовувати очищувач монтажної піни INTERTOOL FS-0099.

Піна монтажна професійна, всесезонна, 750мл/1000г. 65л.+, під пістолет INTERTOOL FS-1010 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 229 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Піни или другие товары от производителя Intertool из широкого ассортимента продукции. Піни доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті