76305

Ножі для різьблення по дереву VOREL Набір 13 лез + 3 (VO-76305)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код товару: VO-76305; Стан: Новий
Код товаруVO-76305 БрендVorel

Характеристики Ножі для різьблення по дереву VOREL Набір 13 лез + 3 (VO-76305)

Бренд
Код товару
VO-76305
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Ножі для різьблення по дереву VOREL Набір 13 лез + 3 (VO-76305)

Ножі для різьблення по дереву VOREL Набір 13 лез + 3 (VO-76305) - це набір ножів, призначених для різьблення по дереву. Вони мають різні форми та розміри, що дозволяє виконувати різноманітні види різьблення.
У наборі містяться 13 лез, які виготовлені з високоякісної сталі, що забезпечує їх довговічність та стійкість до зносу. Крім того, в комплекті є ще 3 додаткові леза, які можна використовувати як запасні.

Цей набір ідеально підходить для тих, хто займається різьбленням по дереву, будь то професіонали або початківці. Він допоможе вам створити різноманітні декоративні вироби з дерева, такі як статуетки, вирізки, розписи і багато іншого.

Замовляючи набір ножів для різьблення по дереву VOREL Набір 13 лез + 3 (VO-76305), ви отримуєте високоякісний продукт за доступною ціною, який допоможе вам розвивати свої навички різьблення та створювати унікальні вироби.
Ножі для різьблення по дереву VOREL Набір 13 лез + 3 (VO-76305) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 154 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ножі будівельні или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Ножі будівельні доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті