FMHT0-10288

Ніж з висувним трапецевидним лезом Exo у металевому корпусі, 190 мм STANLEY (FMHT0-10288)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: FMHT0-10288; Стан: Новий; Висувне лезо ножа: є; Гум'яна рукоять ножа: та; Загальна довжина ножа (мм): 190; Конструкція ножа: висувний; Рукоять ножа: метал; Складаний ніж: ні; Форма леза: трапецієподібне; Ширина леза ножа (мм): 19
Код товаруFMHT0-10288 БрендStanley Висувне лезо ножає Гум'яна рукоять ножата Загальна довжина ножа (мм)190 Конструкція ножависувний Рукоять ножаметал Складаний ніжні Форма лезатрапецієподібне Ширина леза ножа (мм)19

Характеристики Ніж з висувним трапецевидним лезом Exo у металевому корпусі, 190 мм STANLEY (FMHT0-10288)

Бренд
Код товару
FMHT0-10288
Стан
Новий
Будівельні ножі
Висувне лезо ножа
Гум'яна рукоять ножа
Загальна довжина ножа (мм)
Конструкція ножа
Рукоять ножа
Складаний ніж
Ширина леза ножа (мм)
Знайти схожі

Опис Ніж з висувним трапецевидним лезом Exo у металевому корпусі, 190 мм STANLEY (FMHT0-10288)

Ніж з висувним трапецевидним лезом Exo у металевому корпусі, 190 мм STANLEY (FMHT0-10288) - це ручний інструмент, який використовується для різання матеріалів, таких як картон, пластик, тканини та інші. Він має висувне трапецевидне лезо, яке зручно замінювати, коли воно стає тупим або зношується.
Ніж має металевий корпус, що забезпечує стійкість і довговічність. Він також має зручну рукоятку, яка забезпечує комфорт під час використання.

STANLEY (FMHT0-10288) - відомий бренд, який виробляє високоякісні інструменти, тому можна бути впевненим у якості цього ножа. Він підходить для використання як вдома, так і в професійних цілях.
Ніж з висувним трапецевидним лезом Exo у металевому корпусі, 190 мм STANLEY (FMHT0-10288) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 669 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ножі будівельні или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Ножі будівельні доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті