STHT1-77340

Нівелір лазерний Cubix (проектор площин) дальність дії – 12 м, STANLEY (STHT1-77340)

Зв'яжіться про ціну
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Stanley; Код товару: STHT1-77340; Стан: Новий; Кількість променів рівня: 2; Клас лазерного діода: 1; Робочий діапазон: 12; Робочий діапазон: 12; Точність далекоміра: 0,8
Код товаруSTHT1-77340 БрендStanley Кількість променів рівня2 Клас лазерного діода1 Комплектація вимірювального інструментуВ упаковці Робочий діапазон (з детектором) (м)12 Робочий діапазон (м)12 Точність далекоміра (мм/м)0,8

Характеристики Нівелір лазерний Cubix (проектор площин) дальність дії – 12 м, STANLEY (STHT1-77340)

Бренд
Код товару
STHT1-77340
Стан
Новий
Вимірювальний інструмент
Кількість променів рівня
2
Клас лазерного діода
1
Комплектація вимірювального інструменту
  • В упаковці
Робочий діапазон (з детектором) (м)
12
Робочий діапазон (м)
12
Точність далекоміра (мм/м)
0,8
Знайти схожі

Опис Нівелір лазерний Cubix (проектор площин) дальність дії – 12 м, STANLEY (STHT1-77340)

Cubix - лазерний нівелір, який є проектором площин. Виробником цього нівеліра є компанія Stanley, а конкретна модель - STHT1-77340.
Основною особливістю цього нівеліра є його дальність дії, яка становить 12 метрів. Це означає, що нівелір може проектувати лазерну площину на відстань до 12 метрів.

Cubix - лазерний нівелір, який використовується для визначення рівності поверхні. Він дуже зручний у використанні, оскільки має компактний розмір і легко поміщається в кишеню або сумку.

Цей нівелір може бути використаний для різних цілей, таких як встановлення меблів, монтаж полиць або різних конструкцій. Він також може бути використаний для робіт у будівництві, ремонті або розмітці приміщень.

STANLEY (STHT1-77340) є надійним виробником і відомою маркою в галузі інструментів. їх продукція відрізняється якістю і довговічністю, тому ви можете бути впевнені, що Cubix буде надійним інструментом для вашої роботи.
Нівелір лазерний Cubix (проектор площин) дальність дії – 12 м, STANLEY (STHT1-77340) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Вимірювальні прилади та інструмент или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Вимірювальні прилади та інструмент доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті