82031

Насос ручний VOREL телескопічний, для велосипеда, в алюмінієвому корпусі (VO-82031)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083003844; Код товару: 82031; Стан: Новий
Код товару82031 БрендVorel

Характеристики Насос ручний VOREL телескопічний, для велосипеда, в алюмінієвому корпусі (VO-82031)

Бренд
Vorel
Код EAN
5906083003844
Код товару
82031
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Насос ручний VOREL телескопічний, для велосипеда, в алюмінієвому корпусі (VO-82031)

Насос ручний VOREL телескопічний, модель VO-82031, призначений для використання з велосипедами. Він має алюмінієвий корпус, що забезпечує його міцність і стійкість до пошкоджень.
Цей насос має телескопічну конструкцію, що дозволяє зручно регулювати його довжину під час накачування. Він також оснащений спеціальним кріпленням для фіксації насоса на рамі велосипеда, що дозволяє зручно переносити його під час поїздки.

Насос має манометр, що дозволяє контролювати тиск повітря в шинах велосипеда. Він також оснащений спеціальним клапаном, що дозволяє зручно підключати його до вентиля велосипедної камери.

Цей ручний насос VOREL є надійним і зручним інструментом, який допоможе швидко і легко накачати шини велосипеда в будь-який час.
Насос ручний VOREL телескопічний, для велосипеда, в алюмінієвому корпусі (VO-82031) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 307 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Автомобільні та велосипедні насоси или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Автомобільні та велосипедні насоси доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті