STHT0-75094

Набір шарнірно-губцевий інструмент STANLEY DYNAGRIP, 3 предмети (STHT0-75094)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-75094; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-75094 БрендStanley

Характеристики Набір шарнірно-губцевий інструмент STANLEY DYNAGRIP, 3 предмети (STHT0-75094)

Бренд
Код товару
STHT0-75094
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Набір шарнірно-губцевий інструмент STANLEY DYNAGRIP, 3 предмети (STHT0-75094)

Набір шарнірно-губцевий інструмент STANLEY DYNAGRIP, 3 предмети (STHT0-75094) включає наступні інструменти:
1. Шарнірні губці: Цей інструмент має регульований шарнірний механізм, що дозволяє вам змінювати положення губок для роботи з різними розмірами матеріалів. Шарнірні губці також мають зубці для зчеплення з матеріалами і забезпечують сильний захват.

2. Плоскогубці: Ці губці мають прямі губки з зубцями для зчеплення з матеріалами. Вони призначені для роботи з дротами, кабелями та іншими матеріалами, які потребують затискування або віджимання.

3. Ріжучі губки: Ці губці мають спеціально заточені губки для різання дротів та інших матеріалів. Вони можуть бути використані для різання дротів, нігтів, шпилек та інших металевих предметів.

Цей набір інструментів від STANLEY DYNAGRIP володіє високою якістю та довговічністю, завдяки використанню високоякісних матеріалів. Він ідеально підходить для різних завдань ремонту та будівництва.
Набір шарнірно-губцевий інструмент STANLEY DYNAGRIP, 3 предмети (STHT0-75094) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1770 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Набори шарнірно-губцевого інструменту или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Набори шарнірно-губцевого інструменту доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті