FMHT0-80524

Набір шарнірно-губцевих інструментів STANLEY FatMax, 3 шт (FMHT0-80524)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Stanley; Код товару: FMHT0-80524; Стан: Новий
Код товаруFMHT0-80524 БрендStanley

Характеристики Набір шарнірно-губцевих інструментів STANLEY FatMax, 3 шт (FMHT0-80524)

Бренд
Код товару
FMHT0-80524
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Набір шарнірно-губцевих інструментів STANLEY FatMax, 3 шт (FMHT0-80524)

Набір шарнірно-губцевих інструментів STANLEY FatMax, 3 шт (FMHT0-80524) складається з трьох інструментів:1. Шарнірні губці зі змінними щелепами - цей інструмент має дві щелепи, які можуть регулюватися, що дозволяє затискати і тримати різні розміри предметів. Вони зручні для використання в будівництві, ремонті та інших роботах.

2. Кусачки - цей інструмент має гострі леза, які забезпечують точне різання дроту, дроту та інших матеріалів. Вони мають також зручні ручки, які забезпечують комфортну роботу.

3. Затиск - цей інструмент служить для затискання та тримання предметів. Він має спеціальний механізм, який дозволяє затискати предмети з різними розмірами. Затиск також має зручні ручки для комфортної роботи.

Всі інструменти у наборі виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечує їх тривалу службу та надійність. Вони також мають ергономічний дизайн для зручного використання.
Набір шарнірно-губцевих інструментів STANLEY FatMax, 3 шт (FMHT0-80524) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1648 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Набори шарнірно-губцевого інструменту или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Набори шарнірно-губцевого інструменту доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті