STHT0-62630

Набір із чотирьох викруток для точної механіки STANLEY STHT0-62630

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-62630; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-62630 БрендStanley

Характеристики Набір із чотирьох викруток для точної механіки STANLEY STHT0-62630

Бренд
Код товару
STHT0-62630
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Набір із чотирьох викруток для точної механіки STANLEY STHT0-62630

Набір із чотирьох викруток для точної механіки STANLEY STHT0-62630 включає наступні інструменти:
1. Викрутка з плоским кінцем (Flathead Screwdriver) - цей інструмент використовується для викручування або закручування винтів з плоскими головками. Він має плоску, пряму головку, яка добре підходить для роботи зі шпильками або іншими виробами з плоскими шліцами.

2. Викрутка з хрестоподібним кінцем (Phillips Screwdriver) - цей інструмент використовується для викручування або закручування винтів з хрестовими головками. Він має спеціальну хрестоподібну головку, яка добре підходить для роботи з винтами з хрестоподібними шліцами.

3. Викрутка зі зірковим кінцем (Star Screwdriver) - цей інструмент використовується для викручування або закручування винтів зі зірковими головками. Він має головку зі спеціальними зубцями, які добре підходять для роботи зі зірковими шліцами.

4. Викрутка з головкою "Торкс" (Torx Screwdriver) - цей інструмент використовується для викручування або закручування винтів з головками "Торкс". Він має головку з шестикутними отворами, які добре підходять для роботи з винтами з головками "Торкс".

Набір викруток STANLEY STHT0-62630 є надійним і зручним інструментом для точної механіки. Всі інструменти виготовлені з високоякісних матеріалів і мають комфортну ручку для зручного тримання. Вони мають точні кінці, які дозволяють легко працювати з невеликими деталями і складними механізмами.
Набір із чотирьох викруток для точної механіки STANLEY STHT0-62630 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1050 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Набори викруток или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Набори викруток доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті