STHT0-51908

Молоток слюсарний STANLEY Fiberglass, зі скловолоконною прогумованою ручкою, 500 г (STHT0-51908)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-51908; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-51908 БрендStanley Вага молотка (г)500 Вид молоткамолоток-гвоздодер Длина молотка360 Матеріал рукояті молоткаСкловолокно Форма бойка молоткаКвадратна

Характеристики Молоток слюсарний STANLEY Fiberglass, зі скловолоконною прогумованою ручкою, 500 г (STHT0-51908)

Бренд
Код товару
STHT0-51908
Стан
Новий
Молотки
Вага молотка (г)
Вид молотка
молоток-гвоздодер
Длина молотка
360
Матеріал рукояті молотка
Форма бойка молотка
Знайти схожі

Опис Молоток слюсарний STANLEY Fiberglass, зі скловолоконною прогумованою ручкою, 500 г (STHT0-51908)

Молоток слюсарний STANLEY Fiberglass зі скловолоконною прогумованою ручкою, вагою 500 г (модель STHT0-51908) - це професійний інструмент, призначений для використання в різних сферах.
Головка молотка виготовлена з високоякісної сталі, що забезпечує його міцність і довговічність. Вага головки складає 500 г, що робить його універсальним для багатьох завдань.

Ручка молотка виготовлена зі скловолокна, що забезпечує високу міцність і стійкість до ударів. Прогумована обробка ручки допомагає забезпечити комфорт під час роботи і запобігає ковзанню.

Молоток STANLEY Fiberglass є незамінним інструментом для будівельних, ремонтних та монтажних робіт. Він може використовуватися для розбирання, заколачування та розбивання різних матеріалів.

Загалом, молоток STANLEY Fiberglass є надійним інструментом, який допоможе вам виконувати різноманітні завдання з легкістю і ефективністю.
Молоток слюсарний STANLEY Fiberglass, зі скловолоконною прогумованою ручкою, 500 г (STHT0-51908) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 895 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Молотки или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Молотки доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті