33532

Молоток - киянка дерев'яна VOREL з круглим обухом (VO-33532)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083335327; Код товару: 33532; Стан: Новий; Вага киянки (г): 330; Матеріал бойка киянки: Дерево; Матеріал рукояті киянки: Дерево; Форма бойка киянки: Кругла
Код товару33532 БрендVorel Вага киянки (г)330 Матеріал бойка киянкиДерево Матеріал рукояті киянкиДерево Форма бойка киянкиКругла Вага молотка (г)335 Вид молоткаКиянка Матеріал рукояті молоткаДерево Форма бойка молоткаКругла

Характеристики Молоток - киянка дерев'яна VOREL з круглим обухом (VO-33532)

Бренд
Код EAN
5906083335327
Код товару
33532
Стан
Новий
Киянки
Вага киянки (г)
Матеріал бойка киянки
Матеріал рукояті киянки
Форма бойка киянки
Молотки
Вага молотка (г)
335
Вид молотка
Киянка
Матеріал рукояті молотка
Дерево
Форма бойка молотка
Кругла
Знайти схожі

Опис Молоток - киянка дерев'яна VOREL з круглим обухом (VO-33532)

Молоток - киянка дерев'яна VOREL з круглим обухом (VO-33532) - це інструмент, призначений для роботи з деревиною. Він має дерев'яну рукоятку, яка забезпечує зручний і комфортний захват. Обух молотка має круглу форму, що дозволяє рівномірно розподіляти силу при ударі і забезпечує високу точність роботи.
Молоток VOREL з круглим обухом має високу якість виконання і довговічність, завдяки використанню міцної і надійної конструкції. Він ідеально підходить для різноманітних завдань, таких як вбивання цвяхів, розбивання дерев'яних конструкцій тощо.

Загальна довжина молотка - 32 см, а вага - 0,25 кг. Ці параметри роблять його зручним і легким у використанні.

Молоток - киянка дерев'яна VOREL з круглим обухом (VO-33532) є надійним інструментом, який буде в пригоді як професіоналам, так і аматорам. Він допоможе виконати роботу швидко і ефективно, забезпечуючи високу якість і точність.
Молоток - киянка дерев'яна VOREL з круглим обухом (VO-33532) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 279 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Киянки или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Киянки доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті