STHT0-51312

Молоток бляхаря з цвяходером STANLEY Lathammer Fiberglas, 600 гр, двокомпонентна ручка (STHT0-51312)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT0-51312; Стан: Новий
Код товаруSTHT0-51312 БрендStanley Вага молотка (г)600 Вид молоткарихтовочный Матеріал рукояті молоткаДвокомпонентний Форма бойка молоткаКвадратна

Характеристики Молоток бляхаря з цвяходером STANLEY Lathammer Fiberglas, 600 гр, двокомпонентна ручка (STHT0-51312)

Бренд
Код товару
STHT0-51312
Стан
Новий
Молотки
Вага молотка (г)
Вид молотка
рихтовочный
Матеріал рукояті молотка
Форма бойка молотка
Знайти схожі

Опис Молоток бляхаря з цвяходером STANLEY Lathammer Fiberglas, 600 гр, двокомпонентна ручка (STHT0-51312)

Молоток бляхаря з цвяходером STANLEY Lathammer Fiberglas, 600 гр, двокомпонентна ручка (STHT0-51312) - це молоток, призначений для роботи з металевими листами і бляхою. Вага молотка складає 600 грамів, що робить його легким та зручним у використанні.
Молоток має двокомпонентну ручку, яка забезпечує комфортну і надійну фіксацію в руці під час роботи. Ручка виготовлена з фібергласу, що робить її міцною та стійкою до ударів і зношування.

Молоток також оснащений цвяходером, що дозволяє швидко і зручно вбивати цвяхи без необхідності використовувати окремий інструмент.

STANLEY Lathammer Fiberglas є надійним та якісним інструментом, який допоможе вам ефективно виконувати роботи з металом та бляхою.
Молоток бляхаря з цвяходером STANLEY Lathammer Fiberglas, 600 гр, двокомпонентна ручка (STHT0-51312) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1700 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Молотки или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Молотки доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті