82756

Ліхтар ультрафіолетовий VOREL з окулярами для виявлення протікання рідини, перевірки банкнот (VO-82756)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код EAN: 5906083827563; Код товару: 82756; Стан: Новий
Код товару82756 БрендVorel

Характеристики Ліхтар ультрафіолетовий VOREL з окулярами для виявлення протікання рідини, перевірки банкнот (VO-82756)

Бренд
Vorel
Код EAN
5906083827563
Код товару
82756
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Ліхтар ультрафіолетовий VOREL з окулярами для виявлення протікання рідини, перевірки банкнот (VO-82756)

Ліхтар ультрафіолетовий VOREL з окулярами для виявлення протікання рідини та перевірки банкнот (модель VO-82756) - це спеціальний пристрій, призначений для виявлення різних видів речовин, які можуть витікати з різних об'єктів або поверхонь.
Цей ліхтар може бути використаний для виявлення протікання рідини в системах опалення, водопровідних трубах, кондиціонерах, автомобілях та інших пристроях, які мають можливість витікання рідини.

Також, цей ліхтар може використовуватися для перевірки банкнот на подделку. Ультрафіолетове світло допоможе виявити різні маркери, які використовуються на банкнотах для запобігання підробці.

Ця модель ліхтаря має в комплекті спеціальні окуляри, які допомагають зосередити увагу на деяких ділянках об'єкта та підсилюють ефект виявлення речовин.

Загалом, ліхтар ультрафіолетовий VOREL з окулярами для виявлення протікання рідини та перевірки банкнот є важливим інструментом для підтримки безпеки та виявлення можливих проблем.
Ліхтар ультрафіолетовий VOREL з окулярами для виявлення протікання рідини, перевірки банкнот (VO-82756) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 317 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ліхтарі или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Ліхтарі доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті