88670

Ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Артикул товару: VO-88670; Бренд: Vorel
Код товаруVO-88670 БрендVorel

Характеристики Ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-88670
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670)

Ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670) - це компактний і зручний ліхтар на голову, який оснащений восьмома світлодіодами. Він призначений для використання в різних умовах, таких як ремонтні роботи, кемпінг, похід або будь-які інші ситуації, коли вам потрібне рукавільне освітлення.
Ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670) має просту конструкцію і легкий вагу, що дозволяє комфортно носити його на голові. Він оснащений гумовим ремінцем, який добре фіксується і не сповзає з голови.

Цей ліхтар має восьмох світлодіодів, які забезпечують потужне і яскраве освітлення. Вони можуть бути налаштовані на різний режим світіння, такий як потужне, слабке або миготливе світіння. Кут освітлення також може бути налаштований, що дозволяє спрямовувати світло на потрібну область.

Ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670) працює від трьох батарейок типу AAA, які легко замінюються. Його ресурс роботи становить близько 100 годин в режимі слабкого світіння.

Загалом, ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670) є надійним і зручним інструментом для освітлення у різних умовах. Він може бути використаний як професійними майстрами, так і просто для побутових потреб.
Ліхтар на лоб VOREL світлодіодний (8LED) (VO-88670) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 267 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ліхтарі или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Ліхтарі доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті