74627

Куртка з капюшоном водонепроникна жовта VOREL розм. XXL (VO-74627)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код товару: VO-74627; Стан: Новий
Код товаруVO-74627 БрендVorel Зростання куртки (см)188-196 Колір курткиЖовтий Міжнародний розмір курткиXXL Тип куртки робочоїДощовик Тканина куртки70% ПВХ

Характеристики Куртка з капюшоном водонепроникна жовта VOREL розм. XXL (VO-74627)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-74627
Стан
Новий
Робочі куртки
Зростання куртки (см)
188-196
Колір куртки
Жовтий
Міжнародний розмір куртки
XXL
Тип куртки робочої
Дощовик
Тканина куртки
70% ПВХ
Знайти схожі

Опис Куртка з капюшоном водонепроникна жовта VOREL розм. XXL (VO-74627)

Куртка з капюшоном водонепроникна жовта VOREL розмір XXL (VO-74627) - це стильна та практична куртка, яка ідеально підходить для захисту від дощу та вітру. Вона виготовлена з водонепроникного матеріалу, що дозволяє залишатися сухим навіть у непогоду. Куртка має капюшон з регулюванням, який додатково захищає голову від дощу. Розмір XXL відповідає великим розмірам, що забезпечує комфортну посадку куртки на фігурі. Колір жовтий надає куртці стильний та яскравий вигляд. Вона має декоративні елементи, які додають їй оригінальності. Ця куртка є відмінним вибором для активного життя на вулиці у будь-яку погоду.
Куртка з капюшоном водонепроникна жовта VOREL розм. XXL (VO-74627) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 9 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Куртки робітники или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Куртки робітники доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті