74636

Куртка для захисту від дощу VOREL розм. L (VO-74636)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код товару: VO-74636; Стан: Новий
Код товаруVO-74636 БрендVorel Зростання куртки (см)180-188 Колір курткиТемно синій Міжнародний розмір курткиL Тип куртки робочоїДощовик Тканина куртки100% поліестер

Характеристики Куртка для захисту від дощу VOREL розм. L (VO-74636)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-74636
Стан
Новий
Робочі куртки
Зростання куртки (см)
180-188
Колір куртки
Темно синій
Міжнародний розмір куртки
L
Тип куртки робочої
Дощовик
Тканина куртки
100% поліестер
Знайти схожі

Опис Куртка для захисту від дощу VOREL розм. L (VO-74636)

Куртка для захисту від дощу VOREL розмір L (VO-74636) - це водонепроникна куртка, призначена для захисту від дощу і вологи. Вона має розмір L, що відповідає середньому розміру дорослої людини.
Ця куртка виготовлена з високоякісного матеріалу, який не пропускає воду і захищає від дощу. Вона має герметичні шви, які запобігають проникненню вологи всередину куртки.

Куртка має регульований капюшон, що дозволяє підлаштувати його під розмір голови. Вона також має еластичні манжети на рукавах і регульовану манжету на талії, що допомагає підлаштувати куртку під ваш розмір і забезпечити додатковий захист від вологи.

Куртка для захисту від дощу VOREL розмір L (VO-74636) є практичною і зручною для використання в дощову погоду. Вона може бути використана під час прогулянок, походів, поїздок на велосипеді та інших активностей на відкритому повітрі, коли вам потрібно захистити себе від дощу.
Куртка для захисту від дощу VOREL розм. L (VO-74636) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 422 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Куртки робітники или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Куртки робітники доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті