1512131

Кільцева коронка з вольфрамовим напиленням 53мм SIGMA (1512131)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Sigma; Код товару: 1512131; Стан: Новий; Діаметр алмазної коронки (мм): 53; Довжина алмазної коронки (мм): 65; Застосування алмазної коронки: Бетон, Газобетон, Гипсокартон, Кераміка, Керамограніт, Мармур, Пластик, Цегла
Код товару1512131 БрендSigma Діаметр алмазної коронки (мм)53 Довжина алмазної коронки (мм)65 Застосування алмазної коронкиКераміка, Пластик, Керамограніт, Мармур, Гипсокартон, Бетон, Цегла, Газобетон

Характеристики Кільцева коронка з вольфрамовим напиленням 53мм SIGMA (1512131)

Бренд
Код товару
1512131
Стан
Новий
Коронки для алмазного свердління
Діаметр алмазної коронки (мм)
Довжина алмазної коронки (мм)
Знайти схожі

Опис Кільцева коронка з вольфрамовим напиленням 53мм SIGMA (1512131)

Кільцева коронка з вольфрамовим напиленням 53мм SIGMA (1512131) - це спеціальний інструмент, який використовується для свердління отворів у різних матеріалах, таких як дерево, пластик, метал і т. д.
Ця коронка має діаметр 53 мм і зроблена з високоякісної сталі. Вона має вольфрамове напилення на своїх ріжучих кромках, що забезпечує довговічність і високу продуктивність при роботі.

SIGMA (1512131) - це модель даної кільцевої коронки від виробника SIGMA. Ця компанія відома своїми високоякісними інструментами для будівництва і ремонту.

Ця кільцева коронка може бути використана для різних завдань, таких як свердління отворів для водопостачання, електрики, вентиляції і т. д. Вона має стандартний шестигранний хвістовик, що дозволяє встановлювати її на багатьох видів свердел і електродрилів.

Застосування кільцевої коронки з вольфрамовим напиленням дозволяє отримати чисті, рівні і точні отвори без розколів і вибоїн. Вона також забезпечує швидку і ефективну роботу, зменшуючи час і зусилля, необхідні для свердління.
Кільцева коронка з вольфрамовим напиленням 53мм SIGMA (1512131) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 122 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Алмазні коронки или другие товары от производителя Sigma из широкого ассортимента продукции. Алмазні коронки доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті