99033

Конус посадковий VOREL для розсади (VO-99033)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Vorel; Код товару: VO-99033; Стан: Новий
Код товаруVO-99033 БрендVorel

Характеристики Конус посадковий VOREL для розсади (VO-99033)

Бренд
Vorel
Код товару
VO-99033
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Конус посадковий VOREL для розсади (VO-99033)

Конус посадковий VOREL для розсади (VO-99033) - це спеціальний інструмент, який використовується для посадки розсади в грунт. Він має форму конуса з гострим верхом, що допомагає легко і швидко проникати в грунт.
Конус посадковий VOREL виготовлений з міцної сталі, що забезпечує довговічність і надійність інструменту. Він має зручну ручку з протиковзним покриттям, що дозволяє забезпечити комфортну роботу.

Завдяки конусу посадковому VOREL ви зможете легко і без зусиль посадити розсаду в грунт, забезпечивши їй оптимальні умови для росту і розвитку. Цей інструмент є незамінним помічником для садівників і городників, які займаються вирощуванням розсади.
Конус посадковий VOREL для розсади (VO-99033) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 158 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Посадочні конуси или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Посадочні конуси доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті