FS-2010

Клей-піна монтажна, всесезонна, 750мл/1000г., 14 м.кв.+, трубочка INTERTOOL FS-2010

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Intertool; Код товару: FS-2010; Стан: Новий; Вага одиниці хімії: 750 мл; Місце застосування хімії: зовні та всередині приміщення; Матеріал хімії: поліуретан; Для якої підстави?: для гіпсокартону, для дерева, для кераміки, для МДФ, для пінополістерольних плит, для фіброцементу, для цегли, ДСП, ОСП, ПВХ; Область застосування хімії: для вікон та дверей, для водопровідних труб, теплоізоляції; Температура монтажу хімії: від 0 до +30 °С
Код товаруFS-2010 БрендIntertool Вага одиниці хімії750 мл На яку підставу?для цегли, для пінополістерольних плит, для фіброцементу, для дерева, ПВХ, для МДФ, ДСП, для кераміки, для гіпсокартону, ОСП Місце застосування хіміїзовні та всередині приміщення Матеріал хіміїполіуретан Область застосування хіміїдля водопровідних труб, теплоізоляції, для вікон та дверей Температура монтажу хіміївід 0 до +30 °С

Характеристики Клей-піна монтажна, всесезонна, 750мл/1000г., 14 м.кв.+, трубочка INTERTOOL FS-2010

Бренд
Код товару
FS-2010
Стан
Новий
Піни, клеї, герметики
Вага одиниці хімії
750 мл
Місце застосування хімії
Матеріал хімії
Температура монтажу хімії
від 0 до +30 °С
Знайти схожі

Опис Клей-піна монтажна, всесезонна, 750мл/1000г., 14 м.кв.+, трубочка INTERTOOL FS-2010

Універсальна поліуретанова клей-піна INTERTOOL FS-2010 призначена для монтажу панелей та плит з пінополістиролу, поліуретану, пінопласту, мінеральної вати, гіпсу, гіпсокартону, фіброцементу, дерева, МДФ, ОСП, ДСП, ПВХ. Також для роботи з піно- та газобетонними блоками, пористою керамікою, цеглою.

Властивості

Клей-піна має високу адгезію до основних будівельних матеріалів, у тому числі до будь-яких видів пінополістиролу та поліуретану (PUR, PIR, XPS, EPS, PF), бетону, піно- та газобетону, цегляної кладки, цементу, гіпсокартону, фіброцементу, деревини. МДФ, ОСП, ДСП, ПВХ, металу, склу і т.д. Не підходить для поліетилену, тефлону та силіконового каучуку.

Забезпечує відмінну термо- та звукоізоляцію. Чудова стабільність: відсутня усадка та розширення.

Економічна: вихід піни становить 50 літрів і більше (залежно від температури та вологості повітря), що забезпечує більше 14м2 приклеювання. Забезпечує можливість проведення робіт за широкого діапазону температур: від 0°С до +30°С
Стійка до плісняви та вологи. Призначена для використання з пістолетом (придбана окремо).

Галузь застосування

- Монтаж панелей та плит з пінополістиролу, поліуретану, пінопласту, мінеральної вати, гіпсу, гіпсокартону, фіброцементу, дерева, МДФ, ОСП, ДСП, ПВХ.
- Монтаж перегородок з піно- та газобетонних блоків, пористої кераміки, цегли.
- ущільнення навколо віконних рам, укосів, дверних блоків з металу, дерева та пластику; монтаж підвіконь, сходів.
- Для зовнішніх та внутрішніх робіт.

Для промивання пістолета та видалення залишків піни в пістолеті, з поверхонь, рук тощо, рекомендуємо використовувати очищувач монтажної піни INTERTOOL FS-0099.

Клей-піна монтажна, всесезонна, 750мл/1000г., 14 м.кв.+, трубочка INTERTOOL FS-2010 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 239 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Клеї или другие товары от производителя Intertool из широкого ассортимента продукции. Клеї доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті