Написати відгук
YT-7419

Кишеня поясний для молотка YATO (YT-7419)

Знижка на продукцію YATO
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Yato; Код EAN: 5906083974199; Код товару: YT-7419; Стан: Новий; Висота скриньки (мм): 11; Довжина скриньки (мм): 10; Матеріал виготовлення ящика: Нейлон; Тип скриньки: Кишеня для молотка; Ширина скриньки (мм): 27
Код товаруYT-7419 БрендYato Висота ящика (мм)11 Довжина скриньки (мм)10 Матеріал виготовлення ящикаНейлон Тип скринькиКишеня для молотка Ширина ящика (мм)27

Характеристики Кишеня поясний для молотка YATO (YT-7419)

Бренд
Код EAN
5906083974199
Код товару
YT-7419
Стан
Новий
Ящики для інструментів
Висота ящика (мм)
Довжина скриньки (мм)
Матеріал виготовлення ящика
Тип скриньки
Ширина ящика (мм)
Знайти схожі

Опис Кишеня поясний для молотка YATO (YT-7419)

Кишеня поясний для молотка YATO (YT-7419) - це спеціальна приставка, яка кріпиться на ручку молотка і служить для зручного зберігання та транспортування молотка. Вона зроблена з міцного і довговічного матеріалу, який забезпечує надійну фіксацію молотка і захищає його від пошкоджень і втрати. Кишеня має зручну застібку, що дозволяє легко і швидко відкривати і закривати її. Вона має також петлю для кріплення на поясі або іншій частині одягу, що дозволяє мати молоток завжди під рукою. Кишеня поясний для молотка YATO (YT-7419) є дуже практичним і зручним аксесуаром для будівельників, теслярів, столярів та інших професіоналів, які постійно використовують молоток у своїй роботі.
Кишеня поясний для молотка YATO (YT-7419) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 139 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Ящики для інструментів или другие товары от производителя Yato из широкого ассортимента продукции. Ящики для інструментів доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.
5 із 5
Відгуків: 1
5 зірок
100%
4 зірки
0%
3 зірки
0%
2 зірки
0%
1 зірка
0%
Анонімний
Коментар
Я приобрела карман поясной для молотка YATO (YT-7419) и осталась очень довольна. Этот карман оказался незаменимым инструментом во время моих ремонтных работ. Он прочный, удобный и позволяет безопасно хранить и транспортировать молоток. Карман имеет удобное крепление на поясе, что позволяет легко и быстро доставать молоток при необходимости. Рекомендую данный товар всем, кто занимается строительством или ремонтом!
Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті