STST1-80114

Кишені на пояс замшеві STANLEY для інструментів та цвяхів, з тримачем для молотка (STST1-80114)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Stanley; Код товару: STST1-80114; Стан: Новий; Висота скриньки (мм): 250; Матеріал виготовлення ящика: Шкіра; Тип скриньки: Карманпоясний; Ширина скриньки (мм): 90
Код товаруSTST1-80114 БрендStanley Висота ящика (мм)250 Матеріал виготовлення ящикаШкіра Тип скринькиКарманпоясний Ширина ящика (мм)90

Характеристики Кишені на пояс замшеві STANLEY для інструментів та цвяхів, з тримачем для молотка (STST1-80114)

Бренд
Код товару
STST1-80114
Стан
Новий
Ящики для інструментів
Висота ящика (мм)
Матеріал виготовлення ящика
Тип скриньки
Ширина ящика (мм)
Знайти схожі

Опис Кишені на пояс замшеві STANLEY для інструментів та цвяхів, з тримачем для молотка (STST1-80114)

STANLEY STST1-80114 - це замшеві кишені на пояс, призначені для зберігання інструментів і цвяхів. Вони мають тримач для молотка, що дозволяє зручно носити молоток на поясі.
Ці кишені виготовлені з високоякісного замшевого матеріалу, який забезпечує міцність і довговічність. Вони оснащені ременями і пряжками, які допомагають надійно закріпити кишені на поясі.

Кожна кишеня має різні величини та форми для зручного зберігання різних типів інструментів і цвяхів. Наприклад, одна кишеня може бути призначена для гвинтів, а інша - для ключів. Також вони мають кишеню з клапаном, що дозволяє зберігати менші предмети безпечно і зручно.

STANLEY STST1-80114 - це ідеальний вибір для професіоналів, які постійно використовують різні інструменти і цвяхи. Вони дозволяють мати все необхідне під рукою, не втрачаючи час на пошук потрібного інструменту.
Кишені на пояс замшеві STANLEY для інструментів та цвяхів, з тримачем для молотка (STST1-80114) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 1284 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Сумки органайзери для інструментів или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Сумки органайзери для інструментів доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті