81771

Гідрометр для дерева VOREL (VO-81771)

Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Vorel; Код товару: VO-81771; Стан: Новий
Код товаруVO-81771 БрендVorel

Характеристики Гідрометр для дерева VOREL (VO-81771)

Бренд
Код товару
VO-81771
Стан
Новий
Знайти схожі

Опис Гідрометр для дерева VOREL (VO-81771)

Гідрометр для дерева VOREL (VO-81771) - це інструмент, призначений для визначення вологості деревини. Він дозволяє вимірювати вологість деревини шляхом проникнення електропровідності в матеріал.
Гідрометр має дві голки, які вставляються в деревину. За допомогою електричного кола, гідрометр вимірює опір, який залежить від вологості дерева. Чим вище опір, тим більша вологість.

Гідрометр VOREL (VO-81771) має зручну ручку для комфортного тримання і вимірює вологість від 6% до 44%. Він також оснащений шкалою для відображення результатів вимірювання.

Цей гідрометр є незамінним інструментом для професіоналів, які працюють з деревом, таких як деревообробники, плотники, будівельники і садівники. Він дозволяє визначити оптимальну вологість деревини перед обробкою, що допомагає уникнути проблем зі зміною розміру і якістю матеріалу.
Гідрометр для дерева VOREL (VO-81771) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 805 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Вимірювальні інструменти или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Вимірювальні інструменти доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті